Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Zeytin ağacı gibi sağlıklı bir ömre sahip olmanın yolu

Türkiye’nin ilk ve tek yenilikçi zeytinyağı Sankara, Tadında Anadolu restoranlarında sağlığını düşünenleri bekliyor.  Vücudun ihtiyaç duyduğ...

Türkiye’nin ilk ve tek yenilikçi zeytinyağı Sankara, Tadında Anadolu restoranlarında sağlığını düşünenleri bekliyor. 

Vücudun ihtiyaç duyduğu tüm bileşenleri en yüksek düzeyde temin ederek sağlığı korumak ve kanser, obezite, Alzheimer gibi birçok hastalığı önlemek için günde sadece 2 çorba kaşığı Sankara Fonksiyonel Zeytinyağı yeterli!

Anadolu mutfağının kültür mirasını korumak ve eşsiz lezzetlerini nesiller boyunca yaşatmak amacıyla büyük bir tutkuyla çalışmalarını sürdüren Tadında Anadolu, sağlığına önem verenler için Türkiye’nin ilk ve tek fonksiyonel zeytinyağı Sankara’yı sunuyor.

Yüzde 100 doğal içeriğiyle dikkat çeken Sankara Fonksiyonel Zeytinyağı, sağlığı koruyucu ve düzeltici etkilerinin yanı sıra başta kanser, kalp hastalıkları, obezite, tip 2 diyabet, Alzheimer, MS ve Parkinson olmak üzere birçok kronik hastalığa yakalanma riskinin azaltılmasına yardımcı oluyor.

Günlük zeytinyağının sağlığa faydalı özellikleri artırılmış, doğallığı bozulmamış ve sağlığı koruyan biyolojik/doğal bileşenler ile zenginleştirilmiş Sankara Fonksiyonel Zeytinyağı, zeytinyağıyla hazırlanan tüm salata ve yemeklerde kullanılabiliyor. Hastalıkların oluşma riskini azalmak ve sağlıklı bir yaşam sürmek için ise her gün iki çorba kaşığı tüketilmesi gerekiyor. Sankara’nın zengin içeriğini kaybetmemesi için sıcak yemeklere piştikten sonra eklenmesi de şart.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe