Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Atina Serisi ile yaz sofraları renkleniyor!

Asırlara dayanan geleneksel porselen şıklığını günümüz teknolojisiyle harmanlayan Güral Porselen, eşsiz sunumlar ve lezzetli sofralar için y...

Asırlara dayanan geleneksel porselen şıklığını günümüz teknolojisiyle harmanlayan Güral Porselen, eşsiz sunumlar ve lezzetli sofralar için yeni modeller üretmeye devam ediyor. Güral Porselen’in Atina serisi modern çizgileriyle şık davetlerin gözdesi olmaya kararlı görünüyor.

Kalitesinden ödün vermeden ürettiği dünyaca ünlü porselenleriyle yıllardır sofralara şıklık ve zarafet katan Güral Porselen, Atina’nın otantik havasından ilham alarak tasarladığı Atina serisini sofralarında fark yaratmak isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Güral Porselen; zarif çizgilerle tasarladığı ananas ve papağan desenlerinin hakim olduğu Atina serisiyle her mevsim sınırsız kombinasyon fırsatı sağlıyor. Atina’nın göz alıcı maviliğinin ve şehrin ruhunun tasarımlara yansıdığı Atina serisinde, mavi ve kırmızı renk seçenekleri de bulunuyor.


Tüm parçaların birbiriyle uyumlu olduğu koleksiyonda; düz, çukur, kayık tabaklar, kâse ve kahve fincanları yer alıyor. Dekorasyonuna doğanın canlılığını yansıtmak isteyenlerin tercihi olacak Atina Serisi, takım halinde ya da tek tek istenilen parçalarından seçilerek alınabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok