Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Özlenen Pazar Kahvaltısı

Anadolu’nun binlerce yıllık yöresel lezzetlerini özüne sadık kalarak sunan Kiva, geleneksel lezzetlerden oluşan zengin kahvaltısını yeniden ...

Anadolu’nun binlerce yıllık yöresel lezzetlerini özüne sadık kalarak sunan Kiva, geleneksel lezzetlerden oluşan zengin kahvaltısını yeniden misafirleriyle buluşturuyor. Kayganadan katmere, menemenden pişiye Anadolu mutfağının yıldız lezzetlerini bir araya getiren zengin kahvaltı menüsü ile Kiva, Anneler Günü’nde keyifli kahvaltı sofralarına ev sahipliği yapacak.

Her mevsimin şifasını ve zenginliğini menüsüne taşıyan Kiva’nın, Anadolu’nun hemen her bölgesinden favori tatların yer aldığı kahvaltı menüsünü Şef Deniz Şahin hazırladı. Menünün peynir tabağında Ezine’nin meşhur beyaz peyniri, Erzincan tulumu, Trakya’nın klasikleşmiş eski kaşarı, besleyici özelliği ile bilinen lor peyniri ve Ege’den tedarik edilen taptaze dereotlu çökelek yer alıyor.

Sıcak seçeneklerde; geleneksel kahvaltının vazgeçilmezlerinden sahanda yumurta, sucuklu yumurta, peynirli çırpma yumurta ve Karadeniz’in yıldızı kaygananın yanı sıra menemen ve sahanda sucuk da bulunuyor. Kahvaltı düşkünlerine sıcak alternatiflerde ayrıca, Anadolu mutfağının favorilerinden pişi sunuluyor.

Kiva müdavimlerinin favorisi haline gelen etli ve etsiz muhacir böreği, peynir ve patatesli çeşitleriyle kol böreği, pazılı börek, katmer, Çerkez mutfağından velibah ve Tokat yöresinin dillere destan tis böreği kahvaltı sofrasını zenginleştiriyor.

Patates piyazı ile yumurta piyazının incelikli tatlar kattığı kahvaltıya; köy biberi, kokteyl domates, Çengelköy salatalığı ve maydanoz bahar tazeliği getiriyor.Bursa’da Kiva’ya özel hazırlanan ve sofraya taşınan tereyağına, bal, kaymak ve Şef Deniz Şahin’in özenle hazırladığı ev yapımı reçel eşlik ediyor.

Geleneksel mutfağın yıldız lezzetlerini aynı masada bir araya getiren kahvaltı, 13 Mayıs’tan itibaren her Pazar Kiva’da misafirlerini bekliyor. Kiva, benzersiz lezzetlerden oluşan kahvaltı menüsünü Anneler Günü’nde Zubizu’ya özel yüzde 20 indirimle sunuyor.

Kiva Bomonti, Pazar gününe keyifli bir kahvaltıyla başlamak isteyenleri açık alanda bulunan geniş bahçesinin yanı sıra üst katıntaki 3 farklı bölümden oluşan odalarında da ağırlayabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe