Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pidenin en sebzeli hali

“Pide benim için sebzeli yenir“ diyenlere Nelipide Gurme’nin bir müjdesi var. Kıymalı, kaşarlı ve karışık pidelerin yanına mevsim sebzelerin...

“Pide benim için sebzeli yenir“ diyenlere Nelipide Gurme’nin bir müjdesi var. Kıymalı, kaşarlı ve karışık pidelerin yanına mevsim sebzelerini ekleyen Nelipide Gurme, sebze severler ve vejetaryenler için harika bir alternatif oluyor.


Pideyi günlük öğünlerin vazgeçilmezi haline getirmek için yola çıkan Nelipide Gurme, besleyici olduğu kadar lezzetleriyle de ön plana çıkan ve mevsim sebzeleriyle harmanlanan pidelerini sebze severler ile buluşturuyor.

Bol vitaminli…

Vitamin ve sebzeye en çok ihtiyaç duyulan bu mevsimde sağlıklı bir yemek alternatifi arayanlara sebzeli pideleriyle seslenen Nelipide Gurme, keyifli bir öğünün ilk durağı oluyor.

Misafirleri için pidelerinde hem besleyici hem de taze sebzeleri kullanan Nelipide Gurme, vitamin, mineral ve besin değeri bakımından yüksek olan; havuç, kabak, mısır, mantar ve soğanı kullanarak hazırladığı lezzetli pidelerini Ordu’dan gelen doğal ürünleriyle hazırlıyor.

Usta şeflerin maharetli ellerinde pideye dönüşen malzemeler, taş fırında odun ateşinde pişirilerek sunuluyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe