Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ramazan Ayı Boyunca Kebap Severlere Özel Lezzetler

Türkiye’nin et ve kebap konusundaki en iddialı restoranı Günaydın, eşsiz kebaplardan tatlılara varan zengin menüsüyle Ramazan ayı boyunca if...

Türkiye’nin et ve kebap konusundaki en iddialı restoranı Günaydın, eşsiz kebaplardan tatlılara varan zengin menüsüyle Ramazan ayı boyunca iftarı ziyafete dönüştürüyor.

Türkiye’de 40’ı aşkın restoranıyla etin güvenilir adresi olan Günaydın, zengin menüsü ve hizmet kalitesi ile Ramazan ayında da et severleri ağırlamaya devam ediyor. Kalabalık iftar buluşmalarına ev sahipliği yapan Günaydın; iftariyeliklerinden ara sıcaklara, eşsiz kebaplardan tatlı seçeneklerine varan menüsüyle misafirlerini lezzet şölenine davet ediyor.

İftariyelikler Ramazan aynın ruhunu yansıtıyor

Sebze çorbası, mantar çorbası, mercimek çorbası, sebzeli tavuk çorbası, domates çorbası ve ezogelin çorbası seçenekleriyle sıcak bir başlangıç sunan menüde, hurma, kaymak, petek bal, Antep peyniri, yeşil zeytin, pastırma ve çiğ köftenin bulunduğu iftariyelik tabağı Ramazan ayının bereketini yansıtıyor. Kebaplara eşlik eden ve masaları zenginleştiren ara sıcaklarda ise patlıcan dolma, haşlama içli köfte ve fındık lahmacun sofraları zenginleştiriyor.

En yüksek kalitedeki etleri en doğru pişirme teknikleri kullanarak hazırlayan Günaydın, kebap çeşitlerinde de uzmanlığını ortaya koyuyor. Et döner, tavuk şiş, Adana kebap, Alinazik kebap, kuzu pirzola, beğendili kebap, fıstıklı kebap, abugannuş, kuzu şiş ve altı ezmeli kebap Ramazan ayında da Günaydın misafirlerinin sofralarına lezzet katıyor.

Ramazan ayının vazgeçilmez tatlısı güllacın yanı sıra kadayıf, sütlaç, fıstıklı baklava, incir tatlısı ve meyve iftar yemeklerine keyifli bir son vermek için menünün öne çıkan alternatiflerinden.

Her şubesinde aynı lezzet ve hizmet kalitesini misafirlerine sunan Günaydın, Ramazan ayı boyunca misafirlerini zengin iftar sofralarında buluşturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe