Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sıradışı Bir Lezzet; Vinaigretta Soslu Antrikot Salatası

Modern yaşamın hızı içinde tüketicilerine sağlıklı ve dengeli besin öğeleri sunmayı hedefleyen Duru Bulgur, sofraları Çiya Aç-Kat’lı lezzetl...


Modern yaşamın hızı içinde tüketicilerine sağlıklı ve dengeli besin öğeleri sunmayı hedefleyen Duru Bulgur, sofraları Çiya Aç-Kat’lı lezzetlerle şenlendiriyor. 

İçerdiği besin öğeleri ve midede oluşturduğu tokluk hissi ile son dönemlerde popülerleşen binlerce yıllık Çiya tohumları, Vinaigretta Soslu Antrikot Salatanızı hem lezzet hem de besin değerleri ile zenginleştirecek.

Malzemeler


1 Dilim Dana Antrikot
1 Demet Roka
½ Su Bardağı Lor Peyniri
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber

Vinaigretta Sos

2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
1 Dal Taze Soğan
1 Diş Sarımsak
15-20 Adet Kiraz Domates
2 Yemek Kaşığı Balzamik Sirke
1 Tatlı Kaşığı Bal
Tuz
Karabiber
5-6 Yaprak Reyhan
1 Paket Çiya Aç-Kat

Antrikot Salatası Hazırlanışı:


Tuzu ve karabiber atılan antrikotu önlü arkalı iyice pişirin. Pişen eti tavadan alın ve aynı tavaya taze soğan, zeytinyağı ve kıyılmış sarımsak ekleyip 1-2 dakika kadar çevirin. Domates, sirke, bal, tuz ve karabiberi ekleyip domatesler yumuşayana kadar pişirin. Ocağın altını kapatıp ince ince doğradığınız reyhanları ekleyip karıştırın. Geniş ve derin bir kâsenin içerisine rokaları yerleştirin ve üzerine dilimlediğiniz etleri ekleyip sosunu lor peynirini ilave edin. En son olarak Çiya Aç-Kat'ı salatanızın üzerine dökün.

Afiyet olsun.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok