Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Klasik pideye özgün bir yorum; Nelipide Gurme

İstanbul’un gözdesi Bağdat Caddesi’nde standartlaşan pideci anlayışına sınıf atlatan Nelipide Gurme; pide severlerin yanı sıra Ordu’nun yöre...

İstanbul’un gözdesi Bağdat Caddesi’nde standartlaşan pideci anlayışına sınıf atlatan Nelipide Gurme; pide severlerin yanı sıra Ordu’nun yöresel tatlarını denemek isteyen tüm lezzet tutkunlarının uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Ordu’dan İstanbul’a uzanan hikayesiyle klasikleşmiş pideci imajını baştan aşağı değiştiren Nelipide Gurme, modern dekorasyonu ve kendine özgü konseptiyle beğeni kazanmaya devam ediyor. Ordu’ya özgü; kıymalı, tavuklu, pastırmalı patatesli, kuşbaşı etli, ıspanaklı, çok tahıllı hamurlu ve vejeteryan pide gibi zengin bir menü sunan Nelipide Gurme, pide sever ve damak tadına düşkün misafirlerini zevkle ağırlamaya devam ediyor.

Birbirinden lezzetli pideler için Nelipide…

Bu bakış açısıyla da pideyi kahvaltı dahil günün her öğününde tüketilen bir lezzet haline getiren Nelipide Gurme, misafirlerinin hafta sonlarını daha keyifli hale getiriyor. Zengin kahvaltı menüsü ve Ordu’nun yöresel lezzetlerinden oluşan menüsüyle de misafirlerini muhteşem bir deneyimle buluşturan Nelipide, et ve tavuk ürünleriyle de ayrı bir lezzet şöleni sunuyor.

Geleneksel lezzetleriyle memleket hasreti çekenlerin gönlünde taht kuran Nelipide Gurme, İstanbul’da Bağdat Caddesi dışında; Beylikdüzü’nde de yer alan restoranlarında misafirlerini bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok