Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Geniş hacmi ile yiyeceklere daha geniş yer açıyor

Bosch “XXL Serie 6” buzdolapları, yiyecek ve içecekler için çok daha geniş bir saklama alanı sunuyor. VitaFresh plus tazelik sistemi ile gıd...

Bosch “XXL Serie 6” buzdolapları, yiyecek ve içecekler için çok daha geniş bir saklama alanı sunuyor. VitaFresh plus tazelik sistemi ile gıdaları uzun süre taze tutabilen XXL Serie 6 buzdolaplarında, geniş iç hacmi sayesinde tek alışverişte eve getirilen her gıdaya rahatlıkla yer bulunabiliyor.

‘Yaşam için teknoloji’ anlayışıyla, tüketicilerine mükemmel sonuçlar elde etmenin en kolay yolunu sunan Bosch Ev Aletleri, doğanın ve insan emeklerinin korunması için yeni teknolojiler geliştiriyor; bu teknolojilerle sofralara daha fazla lezzet katılmasını sağlıyor.

Yiyecek ve içeceklerin daha geniş bir alanda ve daha uzun süre taze kalması için XXL buzdolapları ile konfor, performans ve güvenliği bir arada sunuyor.

Tüm yiyecekler için en uygun saklama koşulları

Bosch XXL Serie 6 NoFrost buzdolaplarında yer alan VitaFresh plus tazelik sistemi, tüm taze yiyecekler için en uygun saklama koşullarını oluşturuyor. Balık, et, meyve ve sebzelerin tadının, besin değerlerinin ve vitaminlerin daha uzun süre aynı tazelikte kalmasını sağlıyor. Bigbox çekmeceleri , esnek rafları ile sahip olduğu 682 litre brüt hacmi sayesinde tüm gıdalar rahatça saklanabiliyor .

LED aydınlatmalarla daha aydınlık iç ortam

LED yan duvar ve direkt meyve sebze çekmecelerini aydınlatan iki adet LED spot adınlatma sayesinde çok daha aydınlık iç ortam sağlayan Bosch XXL Serie 6 NoFrost buzdolaplarında, et ve balık çekmecelerinin çıkartılabilir olma özelliği sayesinde ilave raf imkanı da mevcut. Çekilebilir cam raflarsa rafların arka bölümlerine kolayca erişim imkanı sağlıyor.

LCD elektronik ile hem buzdolabının hem de derin dondurucunun sıcaklıkları ayrı ayrı ayarlanabiliyor; ihtiyaca göre tazelik modu, tatil modu ve eco modu gibi farklı fonksiyonlar tercih edilebiliniyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok