Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hızlı ve nefis bir lezzet: Taze makarna!

Eataly, makarna tutkunlarının favori adresi olarak 20’den fazla ev yapımı taze makarna çeşidini bir arada sunuyor. İtalyan taze makarna şefl...

Eataly, makarna tutkunlarının favori adresi olarak 20’den fazla ev yapımı taze makarna çeşidini bir arada sunuyor. İtalyan taze makarna şefleri tarafından günlük olarak hazırlanan makarna çeşitleri ile hem gerçek İtalyan lezzetini mutfağınıza taşımak hem de fazla zaman harcamadan sadece 2 dakikada harika lezzetler çıkarmak mümkün.

İtalyan mutfağına dair her şeyin bulunabileceği Eataly, makarnalarıyla lezzet durağı olduğunu bir defa daha kanıtlıyor. Her gün günlük olarak ürettiği 20’den fazla çeşit taze makarnayı market bölümünde misafirlerine sunan Eataly, klasik tatlardan özgün çeşitlere kadar birçok alternatif lezzeti mutfaklara taşıyor. Lezzetli olduğu kadar da pratik olan taze makarnayı sadece 2-5 dakika arasında pişirerek, sevdiklerinize lezzetli bir yemek yapabilirsiniz.

Pesto sos ve ızgara sebzelerle servis edebileceğiniz geleneksel İtalyan lezzeti fettuccine’den, ricotta peyniri ve ıspanak dolgulu ravioli di ricotta e spinaci’ye, sadece 2 dakikada pişirebileceğiniz İtalyanlar için geleneksel ev yemeği gnocchi’den balkabağının enfes tadını içeren ravioli di zucca’ya kadar uzanan lezzetleriyle taze makarnanın her çeşidini Eataly’de bulabilirsiniz.


Geleneksel lezzetler kadar modern yorumlarla da harmanlanan taze makarnalar Eataly kalitesinden geçerek damaklara ulaşıyor. Eataly Manavı’ndan alınan pancarla üretilen spaghetti alla chitarrae barbabietola, formuna özen gösterenler için tam buğdaylı un ile hazırlanan tagliatelle integrale ve daha birçok çeşit taze makarna, pratikliği ve lezzeti ile sıcak sofralarınızın başrolünü almak üzere Eataly Marketi’nde sizleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok