Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Wok tavasıyla herkes kendi mutfağının şefi

Ocakta pişirilen yemeklerden en iyi sonucu almanın yolu doğru tava ve tencere kullanmaktan geçiyor.  Emsan, benzersiz tasarıma sahip Titangr...

Ocakta pişirilen yemeklerden en iyi sonucu almanın yolu doğru tava ve tencere kullanmaktan geçiyor. 


Emsan, benzersiz tasarıma sahip Titangranit Wok Tavası ile en özel yemekleri en lezzetli şekilde pişirmenizi garanti ediyor.

Mutfak yaşamına dair tüm detayları tek çatı altında toplayan Emsan, sağlıklı ve lezzetli yemeklere imza atmanız için kaliteli ürünler sunmaya devam ediyor.

Üstün pişirme deneyimini mutfaklara taşıyan Emsan, Titangranit Wok Tava ile yemeklerinizi kısa sürede pişirme imkanı sunuyor. Granit iç tasarımıyla lezzetli yemekler hazırlamanıza yardımcı olan Titangranit Wok Tava, özel tabanı sayesinde de yemeklerinizin tabana yapışmamasını sağlıyor.

Yüksek ısıda bile aşınmaya dayanıklı olan Titangranit Wok Tava, çizilmelere karşı dayanıklı olmasıyla da kullanıcısına uzun süre kullanım olanağı tanıyor.

Besinlerin değerlerine zarar vermeyen Titangranit Wok Tava, gıdalarda metal tadı bırakmamasının yanı sıra hafif yapısıyla kullanıcısına kolay bir tutuş sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe