Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yağsız salata soslarıyla yaza hazırlanın

Kemal Kükrer, ürettiği yağsız salata soslarıyla hem lezzetli hem de sağlıklı beslenerek yaza fit girmek isteyenlerin en büyük yardımcısı olu...

Kemal Kükrer, ürettiği yağsız salata soslarıyla hem lezzetli hem de sağlıklı beslenerek yaza fit girmek isteyenlerin en büyük yardımcısı oluyor.

İşte bu noktada sofraların yüz yılık lezzeti Kemal Kükrer, ürettiği 5-12 kcal’lik Çoban, Mevsim ve Akdeniz salata soslarıyla hayalinizi gerçeğe dönüştürüyor.

Bir asırlık tecrübesini yenilikçi ve dinamik üretim anlayışıyla harmanlayan Kemal Kükrer, son teknolojiyi kullanarak ürettiği yağsız Çoban Salata Sosu, Mevsim Salata Sosu ve Akdeniz Salata Sosu ile yaza fit girmek isteyenlerin en büyük yardımcısı oluyor.

100 yıldır ya “yapılmamışı yapar” ya da “yapılmışın en iyisini yapar” misyonu ile çalışan Kemal Kükrer’in özenle seçilmiş malzemelerin harmanlanmasıyla ortaya çıkardığı Çoban Salata Sosu, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Türk mutfağının vazgeçilmezi olan çoban salatayı; sirke, limon, sumak, kırmızı pul biber, soğan tozu, fesleğen, nane ve karabiberin buluşmasıyla ortaya çıkan yepyeni bir tat ile buluşturan Kemal Kükrer, porsiyonda 5,1 kcal ile kullanıcısına sağlık ve lezzeti bir arada sunuyor.

Kemal Kükrer salata soslarıyla hayalinizi gerçeğe dönüştürün…
Bunun yanı sıra Kemal Kükrer yağsız Mevsim Salata Sosu ve Akdeniz Salata Sosu da, Türk damak tadına uygun olarak üretiliyor. Yaza fit olarak girmek isteyenler için ideal bir seçenek olan Kemal Kükrer salata sosları, kısa sürede hazırlanan salatalara leziz bir tat veriyor.

Karabiber, fesleğen ve sarımsak sosu ile zenginleştirilen lezzetinde ise; sirke, limon ve acı biber bulunan Mevsim Salata Sosu ise 12,6 kcal oranıyla tüketicisine lezzetli bir öğün sunuyor. Kemal Kükrer Akdeniz Salata Sosu da 6,6 kcal ve içeriğindeki soğan tozu, sarımsak tozu, kekik, kırmızı pul biber, fesleğen, nane ve zencefilin eşsiz uyumuyla ortaya çıkarken tüketicisine yepyeni bir tat ile buluşturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok