Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yaz akşamlarının lezzet durağı

Lezzet tutkunlarının Suadiye’deki gizli bahçesi La Mia Luce, İtalyan mutfağının en özel spesiyalleri ve geleneksel tarifleri ile yaz akşamla...

Lezzet tutkunlarının Suadiye’deki gizli bahçesi La Mia Luce, İtalyan mutfağının en özel spesiyalleri ve geleneksel tarifleri ile yaz akşamlarına lezzet katmaya devam ediyor. 

Konuklarına deniz mahsullerinden et ürünlerine, taş fırında pişen pizzalardan zeytinyağlı sebze yemeklerine kadar zengin bir menü seçeneği sunan La Mia Luce, İtalyan ve dünya müzikleri ile keyifle vakit geçirebilecek yaz akşamları sunuyor.

Geleneksel yöntemlerle pişirilen menüsü, zengin şarap seçenekleri ve ünlü İtalyan başlangıçları ve tatlıları ile Anadolu Yakasının en iyi İtalyan restoranı olan La Mia Luce, misafirlerini Akdeniz akşamlarına götürmeye devam ediyor. Yeşil ile ahşabın hâkim olduğu, ferah ve özenle döşenmiş restoran, yazın sıcağından, şehrin yoğun temposundan ve kalabalığından sıkılanlar için İtalya’nın arka bahçesine açılan bir kapı olarak sizleri bekliyor.

İtalya’da Hissettirecek Lezzetler

Taze mozzarella peyniri, dilimlenmiş domates ve fesleğen ile sunulan Caprese; içinde karides, mozzarella peyniri ve avakado ile servis edilen rulo somon füme Terrina Salmone; Akdeniz yeşillikleri, havuç ve sarmısaklı pesto sos ile sunulan ızgara kalamar Calamari alla Griglia başlangıçlarda tercih edilmesi önerilen spesiyallerden…

Reçeteli Tariflere Ev Sahipliği Yapıyor

İtalyan mutfağının olmazsa olmazlarından biri de et yemekleri. Izgara dana bonfile madalyonun, kuşkonmaz ve hafif tereyağı ile sunulduğu Tagliata Asparagi, özel marinesi ile lezzet tutkunlarını kendine hayran bırakıyor. Geleneksel İtalyan mutfağına ait reçeteli birçok tarife sahip olan La Mia Luce’de, portakal suyunda marine edilerek, parmesan peyniriyle sunulan taze enginar salatası Insalata di Carciofi ve milföy, pasta kreması, karamel sosla hazırlanan Napoleone’un da arasında yer aldığı spesiyaller, lezzet tutkunlarına benzersiz bir yemek deneyimi sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok