Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yaz aylarında dengede kalmanızı destekliyor!

Sandviç ekmeğine yeni bir boyut kazandıran UNO, daha yoğun buğday tadına ve daha ince forma sahip Uno Denge Sandwince Tam Buğdaylı ve Çiya T...

Sandviç ekmeğine yeni bir boyut kazandıran UNO, daha yoğun buğday tadına ve daha ince forma sahip Uno Denge Sandwince Tam Buğdaylı ve Çiya Tohumlu sandviç ekmeğini tüketicileriyle buluşturuyor.

Türkiye’nin ilk ve lider paketli ekmek markası UNO, geleneksel sandviç ekmeğinin dışına çıkarak hazırladığı sandviç ekmeğini tüketicilerinin beğenisine sundu. Sandviç ekmeği kavramına farklı bir boyut kazandıran UNO Denge Tam Buğdaylı ve Çiya Tohumlu sandviç ekmeği, özel şekli ve reçetesi ile daha ince bir görüntüye sahipken, daha yoğun bir buğday tadına hakim.

Tam tane tahıllarla üretilen Uno Denge Sandwince Tam Buğdaylı ve Çiya Tohumlu sandviç ekmeği, içerisinde bir çok sağlık faydasını barındırıyor. Kepek, endosperm ve rüşeym katmanlarından oluşan tahıl tanelerinin ayrıştırılmadan tam tane kullanıldığı bu üründe, tahılın içerdiği protein, lif, vitamin ve mineraller birlikte işlev görerek, yüksek besin değeri oluşturup sağlığa faydalı etkiler gösteriyor. Bunun yanında ürün içerisinde bulunan ve antik bir tahıl olan çiya tohumu, sahip olduğu yüksek omega 3 özelliği ile kalp ve damar hastalıklarını önlemede etkili olurken, içerdiği yüksek miktarda lif ile kan şekerini düzenliyor.

Yaz aylarında dengede kalmanızı destekliyor!

Özellikle yaz aylarında, tatilde, deniz kenarında tercih edilen pratik yemek ve atıştırmalıklar, sağlıksız beslenmeye sebep olurken, lezzetli yemek keyfini de alıp götürüyor. Gün içerisinde yaratılan en küçük arada bile bulunduğunuz anın tadını çıkartabileceğiniz, günlük vitamin ve mineral takviyesine destek olacak bu yepyeni sandviç ekmeği, bulunduğunuz her ortamda keyifli ve sağlıklı bir molaya imkan veriyor. Yaz aylarını dengeli beslenerek geçirmek isteyen bir çok kişinin tercihi olacak UNO Denge Sandwince Tam Buğdaylı ve Çiya Tohumlu sandviç ekmeği, yazın dengede kalmak isteyenler için ideal.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok