Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yaz sofralarında yenilik zamanı

Cama yenilik ve heyecan katan LAV modern ve işlevsel tasarımlarına bir yenisini daha ekledi: Beano parti damacana!  Yaz sofralarında çeşitli...

Cama yenilik ve heyecan katan LAV modern ve işlevsel tasarımlarına bir yenisini daha ekledi: Beano parti damacana! 

Yaz sofralarında çeşitli otlar, renkli yaz meyveleri ve serinletici lezzetlerle zenginleşen içecek sunumları için ilham veren Beano parti damacanası, buz gibi içeceklere hayatınızda daha geniş yer açmaya fırsat tanıyor.

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV, yaz sıcaklarını iyiden iyiye hissettiğimiz bu günlerde soğuk içecekleri modern tasarımlı yeni parti damacanası Beano ile kalabalık ve keyifli sofralara taşıyor! İster kalabalık buluşmalarda ister ofiste içecek keyfinizi çoğaltan ve paylaşmaya imkan tanıyan Beano, geniş hacmi ve musluklu şık tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Beano, yaz partilerinde, sevdiklerinizle bir araya geldiğiniz anlarda, bahçelere kurulan, sohbetin tadına vardığınız uzun yaz sofralarında yaratıcı sunumlar hazırlamak isteyenlere ilham veriyor. 3 litrelik hacmi ve kolayca açılan kapağı ile kullanım kolaylığı sağlayan Beano ile içeceklerinizin içine katacağınız buz, birkaç limon dilimi, taze nane yaprakları veya taze meyveler ile servisinizi hem renkli hem de daha lezzetli bir sunuma dönüştürerek, gün boyu ferahlığın tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik LAV’ın birbirinden renkli Bodega meşrubat bardakları ile çok uyumlu!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe