Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gıdaların türüne göre ısı kontrol altında

Ürünlerinde sağlık, fonksiyonellik ve tasarımı ön planda tutan Emsan, Inno Cook düdüklü tencere serisi özel pişirme programları sayesinde gı...

Ürünlerinde sağlık, fonksiyonellik ve tasarımı ön planda tutan Emsan, Inno Cook düdüklü tencere serisi özel pişirme programları sayesinde gıdaların türüne göre ısıyı kontrol altına alarak devrim yaratıyor.

1973 yılından bu yana annelerden sonra gençlerin de markası olan Emsan, mutfakların baş tacı çelik tencereler için kullanışlı ve pratik çözümler üretmeye devam ediyor. Ürünlerinde sağlık, fonksiyonellik ve tasarımı ön planda tutan marka, Inno Cook düdüklü tencere serisi özel pişirme programları sayesinde gıdaların türüne göre ısıyı kontrol altına alarak devrim yaratıyor. Pişirme sıcaklıklarını düzenleyebilen Inno Cook serisi, rengarenk kapakları ile mutfakta renkli dünyalara yer açıyor.

Güvenli ve kolay kullanım

Paslanmaz çelikten tasarlanan Inno Cook düdüklü tencere serisinin farklı ve ergonomik açma kapama sistemi, kolay, hızlı ve güvenli kullanım sağlıyor. Sebze, et ve baklagilleri farklı ısılarda pişirirken renk, vitamin ve lezzetlerini koruyan Inno Cook, zaman ve enerjiden de tasarruf sağlıyor. Ayrıca geliştirilmiş tabanı sayesinde eşit ısı dağılımı yaparak modern mutfakların tercihi indüksiyon ocaklara uyum sağlayabiliyor.

Renkli ve yeni nesil tasarım

Yenilenen yüzü ile Emsan, hayat kolaylaştıran inovatif ürünlerin yanı sıra güncel çizgi ve renklerde tasarımlarıyla da ön plana çıkıyor. İç gövdesinde bulunan basınç göstergesi ile pişirme süresinin takibini mümkün kılan Inno Cook düdüklü tencereler, yeşil, gold pink ve kırmızı renkleri ile mutfakları sıradanlıktan kurtarıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok