Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sofralarda bir sahile kaçış hikayesi

New York’lular yaz aylarında, şehrin koşuşturmasından bunaldıkları zaman, Long Island’ın doğu kıyısı boyunca uzanan, şehre üç saat uzaklıkta...

New York’lular yaz aylarında, şehrin koşuşturmasından bunaldıkları zaman, Long Island’ın doğu kıyısı boyunca uzanan, şehre üç saat uzaklıktaki Montauk’a kaçarlar. 

Villeroy & Boch, yeni sofra takımı koleksiyonu Montauk ile, sahilde geçirilen hafta sonu kaçamağının rahatlatan atmosferini canlandırıyor. Montauk koleksiyonunun tasarımı, denizcilik ruhuna kulak vererek, bu trendin saklı zarafetini ortaya çıkarıyor. Özel beyaz porselen tabak, kase ve tepsi kenarlarını süsleyen halat motifleriyle Montauk koleksiyonu, hem davetlerde hem de dekoratif olarak kullanılabilir.

Bu yumuşak sofistike tasarımların yanında, Montauk koleksiyonunda sofra ve çatal-bıçak takımları da bulunuyor. Ayakları ve sapları koleksiyona özgü, karakteristik halat motifiyle süslenmiş kristal bardak ve çelik çatal-bıçak takımı, masa düzeninizi tamamlayacak. Bardaklar dört farklı model seçeneğiyle üç renkten oluşuyor: Berrak Kristal, Kum Tepeleri ve Okyanus Turkuazı. Montauk’un, huzur dolu deniz kenarı atmosferini evinize taşıması garanti!

Koleksiyonda kullanılan premium porselen, bulaşık makinası ve mikrodalga kullanımına uygundur. Villeroy & Boch’un Montauk koleksiyonu ile masanızı sahil ferahlığına ulaştırın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok