Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tadı damaklardan gitmeyecek et ve balık lezzetleri

İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek, “Ospitalità Italiana” ödülü alan La Mia Luce, Akdeniz’in sıcak d...

İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek, “Ospitalità Italiana” ödülü alan La Mia Luce, Akdeniz’in sıcak denizlerinden gelen balıkları ve özel marine edilmiş etleri ile farkını bir kere daha gözler önüne seriyor. 

Et ve balıktan vazgeçemeyenlerin Suadiye’deki seçkin lezzet durağı La Mia Luce, menüsünde bulundurduğu Filetto Ai Porchini, Entrecote Alla Senape, Branzino Limone ve Salmone Alla Griglia gibi geleneksel tariflerle hazırlanmış birbirinden özel yemekleri ile misafirlerini keyifli bir lezzet molası vermeye davet ediyor.

Lezzet tutkunlarının Suadiye’deki gizli bahçesi, ödüllü İtalyan restoranı La Mia Luce, İtalyan mutfağının görüntüsüyle cezbeden, lezzetiyle damaklarda iz bırakan et ve balık yemekleri ile farkını bir kere daha gözler önüne seriyor. Menüsünde yer alan özel reçeteli tatları ile misafirlerini keyifli bir lezzet molası vermeye davet ediyor.

Özel Marineli Et Yemekleri

İtalyan mutfağının olmazsa olmazlarından biri de et yemekleri. Özel marine edilmiş dana bonfile madalyonun porcini mantarıyla enfes buluşması ile hazırlanan Filetto Ai Porchini en bilindik geleneksel İtalyan lezzetleri arasında yer alıyor. Dömi-glas sosla servis edilen Filetto Ai Porchini, damaklarda eşsiz bir tat bırakıyor.

La Mia Luce’nin en özel lezzetlerinden olan Entrecote Alla Senape ise dananın en güzel yerinden alınan antrikotun hardal sos ile tatlandırılmasıyla oluşturuluyor. Etin hardal sos ile en güzel uyumunu Entrecote Alla Senape ile deneyebilirsiniz.

Hem Hafif Hem Lezzetli Balık Yemekleri

Sağlık ve lezzetin bir arada buluştuğu Branzino al Limone, balık severlerin en sevdiği lezzetler arasında yer alıyor. Buharda pişirilen levreğin limon ve şarapla tatlandırılması ile hazırlanan özel reçeteli Branzino al Limone, ben balık yiyemiyorum diyenlerin bile unutamayacağı lezzetlerden.

Taptaze Akdeniz yeşilliklerinin, ızgarada pişen somon balığına eşlik ettiği Salmone Alla Griglia ise hafif ve sağlıklı akşam yemeği için tercih edilebilecek vazgeçilmez lezzetler arasında yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe