Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bu yıl Smoothie içerek “yenilenin”

Diyetisyen Yrd. Doç. Dr. Gamze Şanlı Ak’ın kaleme aldığı, birbirinden sağlıklı ve lezzetli 60 özgün smoothie tarifinin yer aldığı “Fit Smoot...

Diyetisyen Yrd. Doç. Dr. Gamze Şanlı Ak’ın kaleme aldığı, birbirinden sağlıklı ve lezzetli 60 özgün smoothie tarifinin yer aldığı “Fit Smoothie” kitabı kitapçılarda okurlarıyla buluşmaya başladı. 

Camın yenilikçi markası LAV’ın sponsor olduğu kitapta; hem göze hem bedene hem de ruha hitap eden renk renk, sağlık dolu smoothie’lere modern tasarımlarıyla LAV bardak ve kaseleri eşlik ediyor. Kavisli kabartmalarıyla, kullanıldığı her yere ayrı bir şıklık katan LAV Elit meşrubat bardakları, kitapta smoothie’lerin yaratıcı sunumları için ilham veren LAV tasarımları arasında işlevselliği ile göz dolduruyor.

Yaz demek, tazelenmek, hafiflemek ve yenilenmek demek. Camın yenilikçi markası LAV’ın sponsorluğuyla hayata geçirilen, Yrd. Doç. Dr. Diyetisyen Gamze Şanlı Ak’ın kaleme aldığı ‘Fit Smoothie’ kitabı ruhunu ve bedenini yenileyerek, hafiflemek isteyenlere 60 özgün smoothie tarifi sunuyor. Alfa yayınlarından çıkan kitap aynı zamanda Türkiye’de bir diyetisyen tarafından yazılan ilk smoothie kitabı olma özelliğine sahip. Sağlıklı, temiz, hafif beslenmenize, yeterli besin öğeleri almanıza, sindirimi destekleyerek formda kalmanıza yardımcı olacak, pratik ve 60 özgün tariften oluşan ‘Fit Smootie’ kitabı, 6 basit ama önemli kural ile smoothie ve smoothie bowl'u, en doğru ve sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenler için de önemli bir rehber niteliğinde.

Kitapta, modern ve yenilikçi tasarıma sahip LAV bardak ve kaselerinin eşlik ettiği sunumlar, rengarenk smoothie’leri göz alıcı bir lezzet şölenine dönüştürüyor. Özellikle kavisli kabartmalarıyla bir bardaktan çok daha ötesini vaat eden LAV Elit serisi bardakları ile sunulan smoothie’ler, gerek içeriği ile gerekse ilham veren görselliği ile hayır denemeyecek sunumlara davetiye çıkarıyor.

Hem bu yazı hem de tüm yılısağlıklı, yenilenmiş ve fit geçirmek isteyenlerin başucu kitabı olacak ‘Fit Smoothie’ kitabı, tüm seçkin kitapçılarda son zamanların yükselen trendi smoothie’leri pratik bir şekilde hazırlamak isteyenleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe