Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Denizden Sofraya Uzanan Bir Lezzet Tutkusu

Watergarden Ataşehir’in yeni yüzü Seaspice, “denize dair her şey” mottosuyla en özel kutlamalara ev sahipliği yapıyor. Denizden sofraya uzan...

Watergarden Ataşehir’in yeni yüzü Seaspice, “denize dair her şey” mottosuyla en özel kutlamalara ev sahipliği yapıyor.

Denizden sofraya uzanan lezzetli balıkları, sunumlarıyla fark yaratan mezeleri, özel menü ve dekorasyonu, seçkin mutfak ve salon personeliyle Watergarden Ataşehir’e yeni bir soluk getiren Seaspice, su şovlarının yapıldığı havuz manzarasıyla da misafirlerine görsel bir şölen vaad ediyor.

Dekorasyonda modern ve klasik çizgiler bir arada…

Seaspice’ın modern ve şık ambiyansı klasik stilin modern bir dille işlendiği dekorasyonu, yosun yeşili, kahverengi, mavi ve beyazın uyumunu göz önüne seriyor. Oturma bölümünün arkasında yer alan tavandan sarkıtma yapraklar, doğayı adeta mekana taşıyor. Masaların üzerindeki akvaryum deseni ise klasik meyhanenin en modern halini yaşatıyor.

Deniz ve deniz ürünleri tutkunlarına özel spesiyaller

Haftanın her günü birbirinden leziz meze, ara sıcak, salatalar ve mevsim balıklarının yer aldığı menü Executive Şef Melda Farımaz ve deneyimli ekibinin dokunuşlarıyla, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla en özel buluşmalarda, iş yemeklerinde ve özel kutlamalarda, misafirlerin sofralarını süslüyor.

Mekanda öne çıkan sunumlar arasında; Kırşehir’in Kaman ceviziyle süslenmiş, “Izgara Kalamar”, Çanakkale’den gelen deniz mahsülleriyle harmanlanmış, taze sebzelerle sote edilmiş “Linguini”, Tire’nin üç çeşit peyniri, Ayvalık’ın soğuk sıkım zeytinyağı ve Gaziantep’in fıstığıyla harmanlanmış “Girit Ezmesi”, Baharatlı Havuç püresi ve Ayva püresiyle hazırlanarak maydanoz ve dereotunun Ayvalık’ın soğuk sıkım zeytinyağıyla servis edildiği “Kılıç Balığı” tüm ihtişamıyla göze çarpan lezzetler arasında.

Kültleşmiş Türkçe şarkıların sofralarınıza konuk olduğu bir ambiyansta Seaspice, nefis öğlen ve akşam yemekleriyle sizi müdavimi olacağınız bir yolculuğa çıkarmayı bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe