Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hem göze hem damağa hitap eden eşsiz lezzetler

Dünyadan ve Asya kültüründen tariflerin bir araya geldiği Zaxi Restaurant, menüsündeki farklı tatlarla misafirlerine yepyeni bir deneyim sun...

Dünyadan ve Asya kültüründen tariflerin bir araya geldiği Zaxi Restaurant, menüsündeki farklı tatlarla misafirlerine yepyeni bir deneyim sunuyor. Arif Kemal Doğan yönetimindeki mutfakta öne çıkan lezzetler arasında Ev Yapımı Füme Bıldırcınlı Tortellini ve Pamuk Et bulunuyor .

Fine-dining restoran anlayışına farklı bir bakış açısı getiren Zaxi Restaurant, ödüllü şef Arif Kemal Doğan yönetimindeki mutfağında, dünyadan ve Asya kültürlerinden eşsiz tarifler sunuyor.

Restoranın birbirinden leziz yemekleri, doğal içeriklerle hazırlanıyor, özgün reçeteler ve servis yöntemleriyle misafirlerin masasına getiriliyor.

Zaxi’nin alternatif lezzetler sunduğu menüsündeki makarnalar farklı hazırlanış şekilleriyle öne çıkıyor. Elle açılan taze makarnalar, yemeğe ayrı bir tat katıyor. Ev Yapımı Füme Bıldırcınlı Tortellini, içinde bulunan mercanköşkün muhteşem kokusuyla iştah açıyor. Zengin bir sosla servis edilen tortellininin üzerini göz bıldırcın yumurtası süslüyor.

Menünün kendini gösteren bir diğer yemeği ise Pamuk Et. Yavaş ateşte pişirilmiş elbasan usulü dana yanağı, portakallı ve İstanbul usulü kuskus ile servis ediliyor. Pamuk gibi yumuşacık ete eşlik eden sos ve kuşkonmaz yemeğin tadını üst seviyelere çıkarıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok