Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kesme tahtanız şık bir tabağa dönüşüyor

Mutfak dekorasyonunuz dekoratif kesme tahtasıyla tamamlansın Mutfakta en çok kullanılan kesme tahtaları artık farklı bir boyut kazanıyor. Eğ...

Mutfak dekorasyonunuz dekoratif kesme tahtasıyla tamamlansın

Mutfakta en çok kullanılan kesme tahtaları artık farklı bir boyut kazanıyor. Eğlenceli sunumlar ve hediyelik için harika bir alternatif oluşturan dekoratif kesim ve servis tahtaları kadınların beğenisini kazanıyor. Günlük ve kolay kullanım sağlayan kesme ve sunum tahtaları, mutfağınızın dekorasyonunu tamamlıyor. Epicurean dekoratif kesim ve servis tahtaları koleksiyonu farklı şekilleri içeriyor. Bu şekiller arasında çiftlik hayvanları ve klasik meyvelerin tasarımları yer alıyor.

Dayanıklılığı, kaliteli malzemesi ve hafif yapısı sayesinde rakiplerinden ayrılan Epicurean kesme tahtası, gıda güvenliğini sağlayan sıkıştırılmış elyaf malzeme ve Orman Yönetim Konseyi (FSC) sertifikalı ahşap lifleri ile çok katmanlı olarak üretiliyor. Üretiminde ağaç lifi ve reçine kullanılan kesme tahtasında gözeneksiz ve mikrop üretmeyen bir yüzey elde ediliyor.

Sebze, meyve, et, peynir gibi pek çok şeyi gönül rahatlığıyla kesebileceğiniz kesme tahtasının temizliği de çok kolay. Bulaşık makinesinde yıkanabilen kesme tahtası 176 derece ısıya kadar dayanıklı. Üretildiği malzemesiyle dikkat çeken çevre dostu Epicurean kesme ve sunum tahtaları bıçaklara da zarar vermiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok