Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mantının 50 çeşidi ile tanışın

Mantı ve çiğ börek sevenlerin vazgeçilmez adreslerinden Hammur, yeni konsepti ve genişleyen mutfağıyla, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra...

Mantı ve çiğ börek sevenlerin vazgeçilmez adreslerinden Hammur, yeni konsepti ve genişleyen mutfağıyla, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra pişiden, ev yapımı reçellere ve hatta özel peynirlere kadar göz dolduran kahvaltısıyla da adından söz ettiriyor.

Mantı konusunda bir referans noktasına dönüşen Hammur’da 10 farklı içerikteki mantı çeşidi 50’yi aşkın reçete ile servis ediliyor. Menüde yer alan ev yapımı tatların yanı sıra “İste-yapalım” konseptiyle müşteriler menü dışı isteklerini de özel olarak sipariş edebiliyor. Menüde vejetaryen ve veganlar da unutulmamış.

Kıymet Hanım ve eşi Ertuğrul Atahan’ın 2010 yılında kurduğu Hammur, aradan geçen sekiz yılda mantı ve çiğ börek müdavimlerinin vazgeçilmez adreslerinden biri haline geldi. Uzun yıllar reklam sektöründe çalıştıktan sonra kariyerine mutfağa girip devam etmeye karar veren oğulları Onur’un da aralarına katılmasıyla Hammur, geçtiğimiz yaz büyük bir dönüşüm geçirdi. Menüsü yenilendi, ailenin genlerindeki Çerkez – Abhaz lezzetlerini koruyarak, damaklara lezzet şöleni yaşatan yeni tatları hayatına kattı.

Menüde yer alan 10 farklı içerikteki mantıyı, tercihe göre haşlama veya kızartma olarak hazırlayabilen Hammur, 50’yi aşkın reçetesi ile mantı konusunda Türkiye’nin en fazla çeşidini sunan mekânları arasında. Öğle ve akşam yemeklerinde çıtır çıtır çiğ börekten, içli köfteye, mantıdan, anne usulü etli dolmaya, lahana sarmadan, anne köftesine uzanan alternatifleriyle misafirlerini ağırlayan Hammur’un menüsünde, birbirinden lezzetli salata ve sandviçler de yer alıyor.

Pişi olmadan kahvaltı olmaz!

Kahvaltı menüsüyle de göz dolduran Hammur, güne kahvaltısız başlayamayanların da yeni mekânı olmaya hazırlanıyor. Ev yapımı reçellerden, anne poğaçasına, yöresel peynir çeşitlerinden Çerkez – Abhaz mutfağının leziz kahvaltılıklarına uzanan geniş bir yelpazede kahvaltı menüsünü oluşturan Hammur, “Pişi olmadan kahvaltı olmaz!” diyenleri de mutlu ediyor. Yumuşacık ve sıcak pişiler kahvaltıya eşlik ederken, tereyağlı yumurta çeşitleri ve menemen de kahvaltı menüsünün olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Gel ye, Al Pişir, İste Yapalım

Misafirlerine “Gel, Ye”, “Al, Pişir” ve “İste, Yapalım” adı altında 3 farklı konsept sunan Hammur’un lezzetlerini kendi evlerinde de ikram etmek isteyen müşteriler diledikleri ürünleri pişirilmeye hazır ya da önceden pişirilip dondurulmuş olarak da alabiliyor. “Al, Pişir” ürünleri arasında Kafkas sosu acıka, tarhana, erişte, menemen sosu ve reçel çeşitleri yer alırken, “İste, Yapalım” konsepti ile müşterilere akıllarına gelen her türlü ikramlık ve yemeği sipariş etme imkânı sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe