Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Buzuki Melodileri Eşliğinde Tatmaya Hazır Mısınız?

Gastronomi market ve restoran konseptini evrensel mutfak anlayışı ile birleştiren Delimonti, menüsünü yeniledi.  Kış ayları boyunca her cuma...

Gastronomi market ve restoran konseptini evrensel mutfak anlayışı ile birleştiren Delimonti, menüsünü yeniledi. 

Kış ayları boyunca her cuma ve cumartesi akşamı buzuki performansının da olacağı Delimonti’de misafirler, mevsimsel içeriklerle zenginleşen menüyü keyifli melodiler eşliğinde deneyimleme fırsatı yakalayacaklar.

Mevsime özel yenilenen menüde Kayseri cıvıklısı ve lahmacun gibi tatlarla çeşitlendirilen taş fırın lezzetlerinin yanı sıra pideli köfte, ıspanaklı tavuk şinitzel, deniz mahsulleri güveç, lazanya, krokanlı keçi peyniri salatası ve Delimonti yorumu ile hazırlanan ahtapot carpaccio gibi yemekler ön plana çıkıyor. Menüye eklenen ıspanaklı burger, mini hamburger ve jucy lucy köfte sandviç ise hamburger tutkunlarının favorisi olmaya aday.

İş çıkışı stres atıp keyif dolu dakikalar geçirmek isteyenlerin de uğrak noktası olan Delimonti’nin menüsünde, körili piliç şişleri, susamlı karides, çıtır mantı, saganaki ve 3 peynirli ızgara kalamar gibi atıştırmalıklar yer alıyor.

Müzik dolu geceler

Her cuma ve cumartesi akşamı 20:00 ile 23:00 saatleri arasında misafirlerine buzuki ezgileri sunan Delimonti’de yemek keyfi unutulmaz dakikalara dönüşüyor. Canlı performanslarıyla hafta sonuna farklı bir renk katan buzuki grubu, Ege’nin kendine has tınılarıyla Delimonti misafirlerini ağırlıyor. Bu özel tınılara Delimonti’nin yeni menüsünden atom, dolmadaki, kabak sıyırma, pirpirim tarator mamzara gibi mezeler eşlik ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok