Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

‘Mutfak’ta Kış’ Günleri Başladı

Loft Mutfak, ‘yemek için gel, kendin için kal’ sloganıyla lokal üreticilerden kış mevsiminin ruhunu yaşatan lezzetler ile yavaş moda anlayış...

Loft Mutfak, ‘yemek için gel, kendin için kal’ sloganıyla lokal üreticilerden kış mevsiminin ruhunu yaşatan lezzetler ile yavaş moda anlayışını benimseyen markalar ve el yapımı ürünleri bir araya getirdiği “Mutfak’ta Kış” etkinliğini 11-13 Aralık tarihlerinde İstanbul Levent Loft’ta hayata geçiriyor.

Loft Mutfak’ın kurucusu Ceren Kılıç, yoğun iş hayatı ile bozulan beslenme alışkanlıklarının ‘yemekte mutluluk’ kavramını ortadan kaldırdığına dikkat çekerken, nesilden nesile aktarılan değerli tarifler ve ‘Mutfak’ta Kış’ gibi farklı konseptlerle bunu Loft Mutfak’ta canlı tutmak istediklerini belirtiyor.

İstanbul Büyükdere Caddesi üzerindeki Levent Loft’ta ‘yemek için gel, kendin için kal’ sloganıyla hizmet veren Loft Mutfak sıra dışı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Loft Mutfak, kış mevsiminin ruhunu yaşatan lezzetleri ile çok sevilen markaları bir araya getirdiği etkinliklerinden ‘Mutfak’ta Kış’ Levent Loft Residence’da başladı.

13 Aralık’a kadar sürecek ‘Mutfak’ta Kış’ etkinliğinde Loft Mutfak’ın bilinen lezzetlerine kış baharatları ile hazırlanan tatlılar, paketli mutfak ürünleri, Ronnefeldt’in İstanbul çayları, Monmu’nun takıları, Alva Ceramics’in özel seramik ürünleri ve Marche İstanbul’un çantaları eşlik ediyor.

“YOĞUN İŞ HAYATI YEMEKTE MUTLULUĞA ENGEL”

Loft Mutfak’ın kurucusu Ceren Kılıç, yoğun iş hayatı ile bozulan beslenme alışkanlıklarının ‘yemekte mutluluk’ kavramını ortadan kaldırdığına dikkat çekerken, kendilerinin de nesilden nesile aktarılan değerli tarifler ve sürekli değişen farklı konseptler ile bunu Loft Mutfak’ta canlı tutmaya çalıştıklarını kaydetti.

İstanbul’un çalışma hayatının kalbi olarak bilinen Büyükdere Caddesi üzerindeki Levent Loft’da hayata geçirdikleri Loft Mutfak’ta 13 Aralık’a kadar sürecek ‘Mutfak’ta Kış’ konseptini düzenlediklerini belirten Ceren Kılıç, “Burada dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklarımıza destek olan projeleri ile tanınan SosyalBen, el yapımı seramikleri ile Alva Ceramics, doğadan esinlenen tasarımları ile Monmu Jewelry, bizi geçmişten hatırladığımız daha sade zamanlara götüren Marché İstanbul çantaları, bitki ve meyvelerin en şifa veren karışımlarını sunan Ronnefeldt Türkiye çayları ve kadın girişimcileri yaratıcı etkinliklerde bir araya getiren No.5 İstanbul Mutfak’ta bizimle oluyor” ifadelerini kullandı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe