Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Narın bereketi dondurmayı sardı

Misafirlerine dört mevsim boyunca dondurma keyfi yaşatan Kahve Dünyası, Ocak ayında başrolü, rengi ve lezzetiyle büyüleyen bereketin sembolü...

Misafirlerine dört mevsim boyunca dondurma keyfi yaşatan Kahve Dünyası, Ocak ayında başrolü, rengi ve lezzetiyle büyüleyen bereketin sembolü nara verdi! 

Yalnızca 1 - 31 Ocak tarihleri arasında Kahve Dünyası mağazalarında satışa sunulan Narlı Dondurma, yıl boyunca akıldan çıkmayacak lezzetini mevsiminde toplanmış nar taneleri ile gerçek çikolata parçalarının eşsiz uyumundan alıyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, her ay farklı bir mevsimsel lezzetle hazırladığı sürpriz dondurmalarını yeni yılda da misafirlerine sunmaya devam ediyor. Ocak ayının dondurması ise kışın vazgeçilmezi narın gerçek çikolata parçalarıyla buluştuğu Narlı Dondurma!

Ev yapımı tarzındaki Narlı Dondurma’nın tadı, mevsiminde toplanmış nar taneleri, katkı maddesi içermeyen nar püresi, tam yağlı Jersey inek sütü ve dağlık bölgelerde yetişen orkide bitkisinin köklerinden elde edilen salepten geliyor. Kahve Dünyası’nın gerçek çikolata parçacıkları ise nar ile birlikte bu özel dondurmanın lezzetini zirveye taşıyor.

Yalnızca 1 - 31 Ocak tarihleri arasında Kahve Dünyası mağazalarında satışa sunulan Narlı Dondurma keyfi, Kahve Dünyası’nın özel ısı korumalı kutuları ile evlerde ve iş yerlerinde de devam ediyor. Üstelik mağazada tüketilen veya kiloluk olarak alınan dondurmalar, Kahve Dünyası’nın mobil uygulaması ile Çekirdek kazandırıyor. 1 Çekirdek, 1 TL yerine geçerken kazanılan Çekirdek’ler ile dondurmadan kruvasana, kahveden çikolataya tüm lezzetler veya termos, mug gibi şık ürünler mağazalardan satın alınabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe