Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutlu Anlarınızı Masal Tadında Yaşayın

Özgün ve ilham veren tasarımlarıyla cama hayat veren LAV, Peri Çay Seti’nin zarafeti, şık dekoru ve etkileyici pembe rengiyle Sevgililer Gün...

Özgün ve ilham veren tasarımlarıyla cama hayat veren LAV, Peri Çay Seti’nin zarafeti, şık dekoru ve etkileyici pembe rengiyle Sevgililer Günü’nde sofralara romantik bir dokunuş yapıyor. 

Sevdiklerinizle paylaşacağınız bir bardak demli çayı eşsiz bir sunuma dönüştüren Peri Çay Seti, yepyeni sunumlar için ilham veriyor.

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV, Sevgililer Günü’nde bir bardak demli çayı sevdikleriyle paylaşmak isteyenlere Peri Çay Seti ile ilham veriyor. Modern tasarımı, şık dekoru, etkileyici pembe rengiyle sofralara zarafet katan Peri Çay Seti, Sevgililer Günü’nde lezzet dolu çaylara romantizm ve mutluluk da ekliyor.

Pembe rengiyle adeta masal diyarlarından çıkıp gelmiş gibi görünen Peri Çay Seti, eşlik ettiği her sunumu benzersiz bir görsel şölene dönüştürüyor. Bir bardak demli çayı keyif ve mutlulukla tatlandıran Peri Çay Seti, modern ve şık tasarımıyla her ikramın yanına çok yakışıyor. Romantik dokunuşları sevenlerin vazgeçilmezi olacak Peri Çay Seti sadece Sevgililer Günü’nde değil eşsiz bir sunum yapmak isteyenlere her zaman ilham veriyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok