Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yenilik ve şıklığı bir araya getiren Keops

Özgün tasarımıyla sofralara yenilik katan LAV, yepyeni ürünü Keops ile alışılagelmiş meşrubat bardağı algısını ortadan kaldırıyor. Yenilikçi...

Özgün tasarımıyla sofralara yenilik katan LAV, yepyeni ürünü Keops ile alışılagelmiş meşrubat bardağı algısını ortadan kaldırıyor. Yenilikçi tasarımıyla her tarz sofraya uyabilecek şık ve modern bir görünüm oluşturan Keops, renkli mevsim meyveleriyle zenginleşen ferahlatıcı içecek sunumları için ilham veriyor.

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV, şık ve modern tasarımıyla göz dolduran, yepyeni ürünü “Keops” ile her tarz sofrayı zenginleştiriyor! Yenilik ve şıklığı bir araya getiren Keops, alışılagelmiş meşrubat bardağı algısını ortadan kaldırıyor.

Ezberbozan tasarımıyla öne çıkan Keops ile yenilenmeyi yalnızca sofralarda değil kendi içinizde de hissedeceksiniz. İster mevsim meyveleri veya birkaç nane yaprağı ile ferahlatıcı etkisini artırabileceğiniz suyunuzu, ister taze meyvelerin karışımıyla yapabileceğiniz kokteylinizi Keops bardakları içinde birbirinden farklı ve yaratıcı şekilde sunabilirsiniz. Tek boy olarak üretilen bu yeni ürün, her tarz sofraya uyum sağlamasıyla özgün ve zamansız bir tasarım!

Şimdi LAV farkıyla camın hayat bulduğu, sofraların yeni harikası Keops ile ilham veren sunumlar hazırlama zamanı!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe