Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Vista Alegra Atlantis'in Yeni Koleksiyonu

Dünyaca ünlü moda ve dekorasyon markalarının en özel tasarımlarıyla yaşam alanlarınızı güzelleştiren BEYMEN Home, Portekizli porselen ustası...

Dünyaca ünlü moda ve dekorasyon markalarının en özel tasarımlarıyla yaşam alanlarınızı güzelleştiren BEYMEN Home, Portekizli porselen ustası Vista Algera Atlantis’in sofistike detayları sanatsal desenlerle buluşturduğu koleksiyonları ile yeni sezonda da sunumlarınıza sofistike bir dokunuş katıyor.

Başta Holywood yıldızları olmak üzere modaseverlerin gözdesi Oscar De La Renta’nın tasarladığı Vista Algera Atlantis Coralina serisi, göz alıcı renk ve desenleriyle sofralara bahar havası getiriyor.

Fransız tasarımcı Christian Lacroix işbirliği ile hazırlanan Vista Algera Atlantis Sol Y Sambra Koleksiyonu ise altın, platin, siyah ve beyaz kontrastlardaki özgür grafik desenleriyle sunumlarınıza şıklık katıyor.

Geleneksel motifleri modern detaylarla buluşturan Vista Algera Atlantis Cannaregio serisi benzersiz sofralar vaadederken; yalın tasarımlarıyla dikkat çeken Vista Algera Atlantis Maya Koleksiyonu, incelikli kabartma tekniği ve geometrik motifleriyle markanın ikonik çizgisini sofralarınıza taşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe