Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çırağan Sarayı’nda Ramazan Ayı

Boğaz’a nazır muhteşem konumu ile Çırağan Palace Kempinski İstanbul, Ramazan dönemine özel iştah açıcı lezzetlerle birleşen birbirinden özel...

Boğaz’a nazır muhteşem konumu ile Çırağan Palace Kempinski İstanbul, Ramazan dönemine özel iştah açıcı lezzetlerle birleşen birbirinden özel sunumlarla restoranlarında ziyafet şöleni sunuyor.

Saray’daki Türk ve Osmanlı Restoranı Tuğra’da İftar Ziyafeti

Eşsiz mimarisi ve büyüleyici atmosferiyle Osmanlı İmparatorluğu’ndan kalma Boğaz üzerindeki tek Saray ve Otel olan Çırağan Palace Kempinski’nin birinci katında yer alan Tuğra Restoran, Ramazan dönemine özel hazırladığı geleneksel iftar menüsü ile misafirlerini lezzet şölenine davet ediyor. Fırından taze çıkmış sıcacık ramazan pideleri, birbirinden leziz geleneksel iftariyelikler, çorba çeşitleri misafirlere sunulacak başlangıçlardan sadece bazıları. Ara sıcaklar, çeşit çeşit salatalar, ana yemek olarak sunulan süt kuzusu tandır, ege fileto lagos ızgara, dinlendirilmiş ızgara antrikot, piliç topkapı gibi ana yemek seçenekleri ve onlara eşlik eden Osmanlı şerbetleri gerçek bir iftar ziyafeti sunacak. Açık büfede sunulan baklavalar, Osmanlı lokumları, kaymaklı tel kadayıfı, revani, fırınlanmış cevizli bal kabağı, zerde, keşkül, kazandibi ve güllaç gibi tadına doyum olmaz geleneksel tatlı çeşitleri de çay veya kahveyle birlikte gecenin sonunda sohbetleri tatlandıracak.

Saray Bahçelerindeki Laledan Restoran’da İftar Şöleni

Türk ve Dünya mutfaklarının özel lezzetlerini sunan muhteşem Boğaz manzaralı Laledan Restoran, Ramazan’a özel zengin çeşitlerle dolu açık büfe lezzetler sunuyor. Masaların üzerinde misafirleri geleneksel iftariyelikler karşılarken; zengin açık büfede zeytinyağlılar, ara sıcaklar, leziz salatalar, şarküteri ürünleri tadılmayı bekliyor. İftara özel olarak ise Çırağan Sarayı şeflerinin hünerli ellerinden çıkan islim kebabı, levrek balığı buğulama, alinazik, kuzu incik, kebap çeşitleri gibi ana yemekler; birbirinden lezizgeleneksel tatlılarla dolup taşan açık büfede çeşit çeşit damak çatlatan lezzet misafirleri eşsiz bir iftar ziyafetine davet ediyor.

Çırağan Sarayı’nda Özel İftar Etkinlikleri

Ramazan ayında Saray’ın büyüleyici atmosferi içinde deneyimli ve profesyonel servis ekibi tarafından hizmet edilen eşsiz bir iftar ziyafeti sunmak isteyenler, birbirinden özel konuma ve dekorasyona sahip etkinlik salonlarında veya Saray’ın teras alanında Ramazan etkinlikleri düzenleyebilirler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe