Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İngilizceyi Bakırköy İngilizce Kursunda Öğrenin

Globalleşen dünyada İngilizce, dünyanın her yerinde geçerli bir dil haline gelmiştir. En azından kendinizi ifade edecek yeterlilikte bir İng...


Globalleşen dünyada İngilizce, dünyanın her yerinde geçerli bir dil haline gelmiştir. En azından kendinizi ifade edecek yeterlilikte bir İngilizceyle rahatlıkla yurt seyahati yapabilirsiniz. İngilizcenizi geliştirmek için de bir ingilizce kursu eğitimi almalısınız. Okullarda verilen yabancı dil dersleri teorik ağırlıklı olduğu için öğrenciler zorlanmakta ve yeterince bu dili kavrayamamaktadırlar. Türk Amerikan Derneği bakırköy ingilizcekursu olarak gramer bilgisinin yanı sıra pratik ve bire bir diyalog eğitimlerimizle İngilizceyi rahatlıkla konuşabilir hale geliyorsunuz.

İngilizce Kimlere Lazımdır?

Dünya genelinde “misafirperver ülke” olarak bilindiğimiz için yediden yetmişe herkese İngilizce lazımdır. Basit birkaç cümleyle de olsa yabancı turistlere yardımcı olmamız önemlidir. Bunun dışında;
 1-Otellerde, restoranlarda çalışan elemanlara,
 2-Organizasyon ve tur rehberlerine,
 3-Yabancı iş adamlarıyla ve şirketlerle ticaret yapanlara,
 4-Doktor, öğretim görevlisi gibi akademik kariyer yapanlara
 5-Diplomat, futbolcu, sanatçılara İngilizce bilgisi gerekmektedir.

İngilizce Kursları Nasıl Veriliyor?

İlkokul çağından itibaren her yaş ve ihtiyaç gurubuna göre İngilizce kursunu veriyoruz. Bunun için tek yapmanız gereken bakırköyingilizce kursları internet sayfamızı veya kurumumuzu ziyaret etmenizdir. İnternetten size uygun bir kurs programımızı inceleyip, ön başvuru yapabilirsiniz. Öğrencilerimize genel ve akademik İngilizce kategorilerinde dil eğitimi veriyoruz.

Genel İngilizce Dil Eğitimi

Yabancı dilde uzmanlaşmış eğitim kadromuz ile Avrupa Dil Portfolyosu’nun belirlediği eğitim sistemini uyguluyoruz. Eğitimimizde konuşma ağırlıklı “communicative approach” metodunu uyguluyoruz. Bu sayede sürekli pratik yaparak ve konuşarak İngilizceyi daha hızlı öğrenebiliyorsunuz.

Derslerde sizi zorlamadan ve fazla sıkmadan konuşmanızı sağlıyoruz. Yabancı öğretmenlerimiz ve seviyesine göre İngilizce konuşulan sınıflarımızda kendinizi yurt dışında bulunma hissi yaşatıyoruz.

Kurs Programı Nasıldır?

Eğitim sınıflarımız, iş, kurumsal, ilköğretim ve genel İngilizce olarak ayrılıyor. Hangi sınıfı seçerseniz seçin dersler paket halinde 108 saat ve 9 hafta sürüyor. Öğrencilerimizin istenilen başarıyı yakalayabilmeleri için ders materyalleriyle destekliyoruz. Güncel dil bilgisi kuralları, konuşma aktivitelerini ve geniş kelime kapasitelerini içeren materyalleri öğrencilerimize dağıtıyoruz.

Eğitimimizi öğrenci merkezli verdiğimiz için gelmediğiniz günlerde veya anlamadığınız konularda ücretsiz ders hakkınız bulunuyor. Kaçırdığınız veya anlamadığınız konuları bire bir ders alarak takviye edebiliyorsunuz.

Akademik Kurs Eğitimi

Akademik başarı hedefleyen öğrencilerimiz için; TOEFL, IELTS, YDS, GMAT, SAT, YÖK-DİL gibi eğitim kurslarımız bulunuyor. Her sınav için ayrı sınıflarımız ve branşında uzman öğretmenlerimiz yer alıyor. Sınıflara yerleştirilmeden önce genel İngilizce bilginiz ölçülüyor ve ona göre ders programı düzenleniyor.

Başarı Garantili TOEFL Kursu

Alanında uzman yerli ve yabancı öğretmenlerimizin desteğiyle size TOEFL sınavında başarı sözü veriyoruz. TOEFL sınavıyla uyumlu teknikler ve stratejileri kullanıyoruz. Okuma, yazma, dinleme ve konuşma dilleri aşamalarında kaliteli içeriklerle sizleri destekliyoruz. Sizin istitkrarlı çalışmanız ve bizim eğitim desteğimizle sınavı başarıyla geçebilirsiniz.

Öncelikle, seviye tespit sınavıyla sizin bilgi seviyenizi ölçüyoruz. Eğer bilgi düzeyiniz C1 / C2 seviyeleri arasındaysa 86 saatlik eğitim programına katılıyorsunuz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe