Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

LAV ile Şehrini Seç

Camın yenilikçi markası LAV, yeni meşrubat bardakları Paris, Madrid ve Berlin ile lezzetli içeceklerinizden aldığınız her yudumun keyfini ik...

Camın yenilikçi markası LAV, yeni meşrubat bardakları Paris, Madrid ve Berlin ile lezzetli içeceklerinizden aldığınız her yudumun keyfini ikiye katlıyor. Modern tasarımı ve geometrik çizgileriyle dikkat çeken Paris, Madrid ve Berlin meşrubat bardakları.

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV, yeni meşrubat bardakları Paris, Madrid ve Berlin ile serinlik dolu içeceklere estetik de katıyor. Modern ve yenilikçi tasarımı, geometrik çizgileriyle dikkat çeken Paris, Madrid ve Berlin, ilham aldığı şehirlere de şık bir gönderme yapıyor.

Günün her saati her sofraya eşlik eden Paris, Madrid ve Berlin, misafirleriniz için hazırladığınız serinleten ikramları eşsiz sunumlara dönüştürüyor. Farklı tasarımları sayesinde her zevke hitap eden Paris, Madrid ve Berlin meşrubat bardakları, yaza keyif katan ferah molaların da eşlikçisi oluyor. Birbirlerini tamamlayan formlarıyla dikkat çeken Paris, Madrid ve Berlin meşrubat bardakları, ilham veren sunumlara imza atmak için bir arada da kullanılabiliyor. Size ise sadece hayal gücünüzü kullanmak kalıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe