Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yaz Sıcaklarını Hafifleten Dondurmalar!

Kahve Dünyası, tamamen ev yapımı tarzında hazırladığı doğal dondurmalarıyla yaz sıcaklarında serinlemenin en keyifli halini sunuyor.  Lezzet...

Kahve Dünyası, tamamen ev yapımı tarzında hazırladığı doğal dondurmalarıyla yaz sıcaklarında serinlemenin en keyifli halini sunuyor. 

Lezzetinin sırrı besin değeri yüksek keçi sütü, tam yağlı Jersey inek sütü ve doğal salepten gelen 11 çeşit Kahve Dünyası dondurmasının tadı;yüzde 100 gerçek çikolata, Gaziantep’in en kaliteli Barak fıstığı, yöresinden alınan kuru yemişler ve mevsiminde toplanmış meyveler ile zirveye çıkıyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, lezzetinin sırrı doğal ve taze içeriklerinde saklı dondurmalarıyla yaz sıcaklarını hafifletiyor. Hiçbir yapay katkı maddesi, tatlandırıcı ve koruyucu içermeyen, endüstriyel üretimden uzak, tamamen ev yapımı tarzında hazırlanan dondurmalar, büyük küçük herkese doğallığın keyfini yaşatıyor.

Kahve Dünyası dondurmalarında besin değeri yüksek keçi sütü, tam yağlı Jersey inek sütü ve dağlık bölgelerde yetişen orkide bitkisinin köklerinden elde edilen salep kullanılıyor. Gerçek vanilya çubuğu, yüzde 100 gerçek çikolata, Gaziantep’in en kaliteli Barak fıstığı, yöresinden temin edilen kuru yemişler ve mevsiminde toplanmış meyveler ise dondurmalara eşsiz bir dokunuş katıyor.

Bitter çikolatalıdan bal badem karamelliye

Kahve Dünyası’nın yalnızca yaz aylarında değil, yılın 365 günü misafirleriyle buluşturduğu 11 çeşit dondurması; bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, fıstıklı, bal badem karamelli, kaymaklı, damla sakızlı, vanilyalı, kahveli, limonlu, çilekli ve vişneli olarak sıralanıyor. Kahve Dünyası ayrıca, misafirleri için artık klasikleşen lezzetlerinin yanına her ay sürpriz bir dondurma ekliyor. Her ayın ilk gününden son gününe kadar beğeniye sunulan 12’inci çeşit dondurmanın içeriği, mevsimin özelliklerine ve özel günlere göre belirleniyor.

Dondurmanın En Fit Hali: Yoğurtlu Dondurma!

Kahve Dünyası ayrıca, formuna dikkat ederken dondurma keyfinden mahrum kalmak istemeyen misafirleri için ‘Yoğurtlu Dondurma’ sunuyor. Ev yapımı tarzında ve günlük olarak mağazalarda üretilen Yoğurtlu Dondurma, light süt ve light yoğurtla hazırlandığı için düşük şeker ve yağ içeriyor. Sade olarak veya taze meyve dilimleri ve frambuaz sosuyla servis edilen bu özel lezzetin 100 gramında yalnızca 140 kalori bulunuyor.

Çocuklara özel tasarımlar

Bay Bilgin, Vak Vak, Kutup Yıldızı, Bayan Fare gibi karakterlere sahip ‘Neşeli Dondurmalar’ ise çocukların dondurma keyfini bambaşka bir boyuta taşıyor. Özel tasarım çeşitlerde, çocukların seçtiği bir top dondurma, çıtır çıtır kornet ve gerçek çikolatayla servis ediliyor.

Dondurma yiyen Çekirdek kazanıyor!

Kahve Dünyası, lezzetli dondurmalarını evde, iş yerinde veya plajda tüketmek isteyenler için kiloluk olarak da satışa sunuyor. Özel ısı korumalı kutu içinde servis edilen dondurmalar, bir buçuk saate kadar erimeden ve lezzetleri birbirine karışmadan dayanıyor. Üstelik mağazada tüketilen veya kiloluk olarak alınan dondurmalar, Kahve Dünyası’nın mobil uygulaması ile Çekirdek kazandırıyor. 1 Çekirdek, 1 TL yerine geçerken kazanılan Çekirdek’ler ile dondurmadan kruvasana, kahveden çikolataya uzanan bini aşkın lezzet mağazalardan satın alınabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok