Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Clıck&Lock ile kavanoz açmak artık çok kolay

Paşabahçe ailesinin inovatif özellikleriyle dikkat çeken serisi Zestglass, yepyeni tasarımlarıyla ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor....

Paşabahçe ailesinin inovatif özellikleriyle dikkat çeken serisi Zestglass, yepyeni tasarımlarıyla ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor. 

Zestglass ailesinin yeni üyesi Click&Lock, kilitli kapak mekanizması sayesinde kavanoz kullanımını kolaylaştırıyor. Click&Lock, modern tasarımı ve farklı renk seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Paşabahçe’nin ‘Farklı düşün, yeniden değerlendir, en iyiye ulaş’ mottosuyla 2016 yılında çıkardığı Zestglass ailesinin yeni ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Ailenin yeni üyesi Click&Lock , kilitli kapak mekanizması sayesinde tek hamlede açılıyor.

Rahat ve kullanışlı yapısıyla dikkat çeken Zestglass Click&Lock kavanozlar, sarı, turuncu, mavi ve gri olmak üzere 4 renk ve 2 farklı boydan oluşuyor.

Paşabahçe’nin 2016 yılında Ambiente Fuarı’nda lansmanını yaptığı ve Türkiye’de tüketicilerin severek kullandığı, modern mutfaklar için yenilikçi çözümler sunan Zestglass, inovatif özelliğiyle cam ürünlere farklı fonksiyonlar kazandırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok