Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Fonte Karaf ile Su İçmenin Keyfi Bambaşka!

Camın yenilikçi markası LAV, Fonte Karaf ile sıcak yaz günlerine ferah bir dokunuş yapıyor. Modern, estetik bir tasarıma sahip Fonte Karaf, ...

Camın yenilikçi markası LAV, Fonte Karaf ile sıcak yaz günlerine ferah bir dokunuş yapıyor. Modern, estetik bir tasarıma sahip Fonte Karaf, geniş hacmiyle sevdiğiniz içeceği doya doya tüketmenize imkan veriyor.

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV’ın sevilen ürünü Fonte Karaf, estetik formu, şık ve modern tasarımıyla bu yazın favorisi oluyor. Geniş hacmi ve hafifliği sayesinde sıcak günlerde kalabalık sofraların gözdesi olan Fonte, yaza serin bir dokunuş yapıyor. İlhamını camın sonsuz ışığından alan Fonte, yalın tasarımı sayesinde hem suyu en doğal haliyle tüketmenize hem de lezzetli ve sağlıklı tarifler hazırlayarak ilham veren sunumlar yapabilmenize imkan veriyor.

Silikon kapağı, hafifliği ve geniş hacmi sayesinde spor veya şık her sofrada kullanabileceğiniz Fonte Karaf, pembe ve beyaz renk kapak seçenekleriyle masanızda doğru renk uyumunu yakalamanıza yardımcı oluyor. Geriye ise size LAV Fonte Karaf ile en şık sofralarınızı ve eşsiz sunumlarınızı tamamlamak kalıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok