Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Baskıda Kalitenin Adı İstanbul Baskı

İstanbul baskı firması Bayrampaşa merkezli olarak tüm Türkiye’ye baskı, promosyon ürünlerinin üretimi hizmeti veriyor. Matbaa ve baskı ürünl...


İstanbul baskı firması Bayrampaşa merkezli olarak tüm Türkiye’ye baskı, promosyon ürünlerinin üretimi hizmeti veriyor. Matbaa ve baskı ürünleri son teknolojiye uygun olan makineler oldukları için kaliteli hizmet veriyorlar. Firma sadece baskı değil gerekli olduğu zamanlarda baskı yapılacak ürünler için tasarım da yapıyor. Firma bünyesinde tasarım amacıyla eğitim almış elemanlar çalıştırılarak gerekli görüldüğünde hizmet vermeleri sağlanıyor. Firma promosyon takvim, torba zarf, ajanda, acele kartvizit, plastik kartvizit, kitap baskı, dergi, el ilanı, cepli dosya, tutkallı bloknot, katalog, karton çanta ve insert gibi daha birçok ürünün baskısını ve tasarımını yaparak müşterilerine ulaştırıyor. Basılan ve tasarımı yapılan ürünler kargoyla müşterilere en kısa zamanda ulaştırılıyor. Ancak teslimat süreleri ürünlere göre değişiklik gösterebiliyor. Aynı şekilde yapılan işten talep edilen ücretlerde baskısı yapılan ürüne, ürün adedine ve kullanılan malzemeye göre değişiklik gösteriyor.

Dergi Baskısı Ürünleri

Firma müşterileri için dergi basımı yapıyor. Basımı yapılan dergi sayfaları 16, 24, 32, 48, 56, 64, 72 ve 80 sayfa olabiliyor. Dergi baskı yaptıracak kişiler dergiye basılacak ürünlere ve açıklamalara ait bilgileri ve resimleri yanlarında getirerek firmaya teslim ediyorlar. Firmanın bu alanda deneyim sahibi olan elemanları bu sayfalardan anlamlı bir bütün hazırlayarak dergi sayfa sıralamalarına ve baskısına karar veriyorlar. Gerekli durumlarda tasarımda yaparak ürünleri baskıya hazır hale getiriyorlar. Müşteriler dergilerde kullanılacak ciltleme çeşidine kendileri karar veriyorlar. Dergi ciltleme çeşitleri arasında Amerikan cilt, tel dikiş, Amerikan iplik dikiş ve Amerikan pür tutkaldır. Yapılan baskılar sonucunda sipariş edilen ürünleri 3 gün içinde kargo yoluyla alıcılara gönderiyorlar. Kişiler firma tarafından yayınlanan dergi baskı fiyatları arasında inceleme yaparak yaptırdıkları dergiler için ödeyecekleri ücretleri öğrenebiliyorlar. Ayrıca basımı yapılan dergilerde tasarım yapılmışsa tasarım ücretinin baskı fiyatından ayrı olarak hesaplandığını bilerek firma iletişime geçebiliyorlar.

Promosyon Takvim Ürünleri

İstanbul baskı firması müşterileri için promosyon takvim ürünlerinin üretimini yapıyor. Firma tarafından baskısı ve üretimi yapılan takvimler masa takvimi, gemici takvimi, piramit takvim ve duvar takvimidir. Bu takvimler bir sene boyunca kullanıldığı için promosyon ürünü olarak dağıtılan bu takvim firmanın akıllarda kalmasını sağlıyor. Aynı zamanda firmanın reklamı da yapılmış oluyor. Gemici takvim ürünlerini firma müşterilerin taleplerine göre iki parçalı, üç parçalı ve spiralli olarak hazırlayıp hizmete sunuyor. Bu takvimler üzerinde firmaya ait iletişim bilgileri ve hizmet bilgileri yer alarak firmaya ulaşımı da kolaylaştırıyor. Gemici takvimler sipariş sonrası 10 iş günü içinde alıcısına ulaştırıyorlar. Piramit takvimler ise masaların üzerinde sürekli durarak firmaların reklamının yapılmasını sağlıyorlar. Firma bu takvimlerin üzerine müşterilerin istediği her türlü tasarımı yaparak reklam yanı sıra dikkat çekici bir ürün olmalarını sağlıyorlar. Piramit takvimleri ise 4 iş günü içinde alıcısına teslim ediyorlar. Davar takvimleri duvarlara asılmak suretiyle kullanılan takvimlerdir ve firmaların reklamların yapmaya yararlar. Bu ürünler tüm takvim çeşitleri içinde en ekonomik olan ürünler oldukları için daha çok tercih ediliyorlar. Bu ürünlere İstanbul baskı firması müşterilerine ait iletişim bilgilerini, şirket amblemlerini ve yaptığı işleri yansıtacak baskıları yapıyor. Baskı ve tasarım işlemi tamamlandıktan sonra 10 iş günü içinde de alıcısına ulaştırıyor. Masa takvimleri de firmalar tarafından çok tercih edilen ve kullanışlı olan takvim türleridir. Sipariş sonrası bu ürünleri de firma 10 iş günü içerisine ulaştırarak kullanmalarını sağlıyorlar. Takvim baskı ve tasarım işlerinde belirli bir ücret bulunmuyor. Ücretler verilen siparişe, yapılan tasarıma, baskıya ve basılacak ürün sayısına göre değişiklik gösteriyor.

Kartvizit Baskısı

Kartvizit baskısı firmalar tarafından en fazla tercih edilen ürünlerdir. Bu ürünler kişilerin ve firmaların reklamlarının yapılmasını sağlamanın yanında firmaya en iyi ulaşma imkanını da sağlıyorlar. Kurulan firmanın gerçek ve kaliteli bir firma olduğu basılan ve kişilere verilen kartvizitlerle anlaşılıyor. Firmalar tarafından yaptırılan bu kartvizitler üzerinde firmaya ve kişilere ait isimler, iletişim bilgileri ve kart sahibinin meslek bilgileri gibi bilgiler yer alıyor. Bu sayede kişiler ellerinde bulunan bu kartlardaki telefon ve iletişim numaralarını kullanarak o firmaya ve kişiye ihtiyaç duydukları anda iletişim kurabiliyorlar. İstanbul baskı firması kartvizit baskısında müşterilerin taleplerine göre çeşitli ürünler hazırlıyor. Kartvizit baskı çeşitleri arasında acele kartvizit, plastik kartvizit ve şeffaf kartvizittir. Firma acil kartvizit ihtiyacı olanlar için 2 saat içinde kartvizit basımını yapıyor ve müşterilerine teslim ediyor. Acele kartvizit bastırmak isteyenlerin bilgilerini ve şirket amblemlerini vermeleri yeterli oluyor. Şirket için bir amblem bulunmuyorsa eğer tasarım elemanları tarafından anında tasarlanarak baskı üretimi yapılıyor. Şeffaf kartvizitler ise normal kartvizitlerden daha dayanıklı ve daha ilgi çekici ürünlerdir. Kolay kolay kırılıp yırtılmadıkları için uzun süre kullanılabilen ürünlerdir. Bu kartvizitlerde baskı firması 2 veya 4 renk kullanarak şeffaf kartvizitlerin ilgi çekmelerini sağlıyorlar. Bu kartvizit ürünleri de sipariş anından itibaren 7 işi günü içinde alıcısına teslim ediliyor. Plastik kartvizitler ise şeffaf kartvizitler gibi dayanıklı ürünler olarak hazırlanıyor ve müşterilere sunuluyor. 7 iş günü içerisinde teslim ediliyorlar. Kartvizit baskı ücretleri kartvizit türüne, adedine, baskı özelliklerine ve tasarımına göre değişiklik gösteriyor.

Mause Pad Baskısı

Firma mause pad baskısı hizmeti de veriyor. Mause pad ürünlerinin üzerine şirketlerin bilgileri basılarak mause pad kullanıldığı sürece firmanın reklamının yapılmasını amaçlıyorlar. Ayrıca bu ürünlerin bilgisayar kullanıcıları tarafından en iyi şekilde kullanılabilmesi için üretim yapıyorlar. Firma tarafından yapılan mause pad baskı ürünlerini 12 iş günü içerisinde alıcısına teslim ediyorlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok