Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

'Yalın güzeldir' mottosu kokteyl koleksiyonlarında

Şişecam’ın global tasarım markası Nude, kuruluşundan itibaren benimsediği “Yalın güzeldir” (Simple is beautiful) mottosunu kokteyl koleksiyo...

Şişecam’ın global tasarım markası Nude, kuruluşundan itibaren benimsediği “Yalın güzeldir” (Simple is beautiful) mottosunu kokteyl koleksiyonlarına da yansıtıyor. Siz de misafirlerinizi eşsiz bir kokteyl sunumu ile ağırlamak isterseniz modern ve şık Nude tasarımlarını tercih edebilirsiniz.


Nude’un Hepburn koleksiyonu kusursuz bir şıklık sunuyor
İlk olarak 2017’de Host Fuarı’nda tanıtılan ve Brad Ascolon tarafından “Golden Age”den ilham alınarak Nude için tasarlanan Hepburn koleksiyonu, dönemin karakteristik özelliklerini yansıtıyor. Elle Decoration Ukrayna Dergisi tarafından “International Design Awards 2018” ve Interior Design Dergisi tarafından “Yılın En İyisi” ödüllerini alan koleksiyon, kusursuz bir şıklığa sahip. Kokteyl, likör ve kup bardakları bulunan Hepburn koleksiyonu, zarif, eğlenceli ve yalın tasarımı ile miksoloji deneyimini farklı bir boyuta taşıyor.

Nude’un Jour koleksiyonu sunumlara keyif katıyor
Günlük kullanımdaki yalınlığı ve zenginleştirilmiş tasarımı ile Nude’un Jour koleksiyonu, renkli kokteyller, meyve suları, limonata gibi içeceklerin sunumuna şıklık katıyor. Bir su sürahisi, bir karaf, kadehler ve su bardaklarından oluşan koleksiyon, Fransız tasarımcı Inga Sempé’nin imzasını taşıyor. Yuvarlak ve kare formların birbirine geçişi ile elde edilen hareketlilik ve neşe duygusu, koleksiyonun kullanım alanını da genişletiyor.

Nude’un Big Top koleksiyonu tüm sofralara mükemmel uyum sağlıyor
Youmeus tarafından Nude için tasarlanan Big Top koleksiyonu, miksoloji servisini özel bir deneyime dönüştürüyor. Sirk cambazlarının esneklik ve güçlerinden ilham alan Youmeus, koleksiyonda cam ve metalin ışıltılarını birlikte sunuyor. Dörtlü uzun kokteyl bardağı setinden oluşan koleksiyon, ideal boyutları sayesinde kullanım kolaylığı da sağlıyor.

Nude’un Barduck koleskiyonu doğadan ilham alıyor
Ödüllü tasarımcı Ali Bakova imzası taşıyan Nude’un Barduck koleksiyonu, ikili uzun kokteyl bardağı ve ikili su bardağı setinden oluşuyor. Doğadan ilham alarak çelik mavisi ve kristal cam saydamlığını mükemmel bir şekilde birleştiren koleksiyon, hayal gücünü ön plana çıkaran sıra dışı ve modern tasarımı ile kokteyl sunumlarında fark yaratıyor.

Nude’un Colored U koleskiyonu sunumlara renk katıyor
Nude Design Team tarafından tasarlanan Colored U koleksiyonu, renk ve şekillerin heyecan verici karışımı ve uyumuyla göz kamaştırıyor. Duruşuyla fark yaratan koleksiyon, çarpıcı karamel, petrol yeşili ve amberden oluşan renk paleti kompozisyonunu, etkileyici ve modern formda zarif yağmur damlası görünümüyle birleştiriyor. Dörtlü set şeklinde sunulan Colored U bardak koleksiyonu, tasarım ve renklerin harmonisinde ortaya çıkan yalın ve özgün çizgileriyle sofralara canlılık ve hareket katıyor.

Nude’un Finesse koleksiyonu modern bir duruş sergiliyor
Modern ve şık görünümün ötesinde her bir parçası şaşırtıcı derecede sağlam, hafif ve kullanışlı olan Finesse koleksiyonu, Nude Design Team tarafından tasarlandı. Kokteyl, viski ve shot bardaklarından oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahip koleksiyon, çarpıcı derecede duru ve sade tasarımı ile kokteyl sunumlarında modern bir duruş sergiliyor.

Nude’un Vintage koleksiyonu yaşam alanınıza şıklık katıyor
Her sezona ve her özel ana eşlik edebilecek tasarımları ile Nude’un en geniş koleksiyonlarından biri olan Vintage serisi, Nude Design Team tarafından tasarlandı. Bira, şarap, kanyak, cin tonik, viski ve kokteyl bardakları da dahil olmak üzere tüm seçeneklere en uygun tasarımı sunan Vintage koleksiyonu, her defasında en özel deneyimi yaşatmayı garanti ediyor.

Camın en yalın hali: ‘Nude’
Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu'nun global tasarım markası Nude, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova’nın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcıları ile çalışıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe