Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Karadeniz Mutfağı’nın gözde mekanlarından biri

“Deniz üstü alışveriş” mottosuyla yola çıkan, Anadolu Yakası’nın sahil cephesi en geniş alışveriş merkezi İstMarina, bünyesindeki ödüllü res...

“Deniz üstü alışveriş” mottosuyla yola çıkan, Anadolu Yakası’nın sahil cephesi en geniş alışveriş merkezi İstMarina, bünyesindeki ödüllü restoranlarla lezzet kavramını yeniden tanımlıyor. Kısa süre önce AVM’de Karadeniz Mutfağı’nın eşsiz lezzetleriyle hizmet vermeye başlayan Miela Restaurant benzersiz lezzetleri, sunduğu hizmet kalitesi ve otantik mekanıyla Anadolu Yakası’nın gözde mekanlarından biri oldu.

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan başarılı restoranlarla dikkat çekiyor. AVM’nin gözde mekanlarından Karadeniz lezzetlerini barındıran Miela kısa sürede adından övgüyle söz ettirmeyi başardı. İstanbullulara şık bir ortamda Karadeniz’in en çok özel lezzetler sunan restoran, profesyonel şeflerin sunumuyla adalar manzarası eşliğinde yemeği şık ve keyifli bir hale getiriyo

‘KARADENİZ YEMEĞİ’ AÇIĞINA ÇÖZÜM OLDU

Miela’nın Karadeniz’in enfes lezzetlerinin yer aldığı menüsünde, Türkiye’nin farklı 24 ilinden getirilen tamamı doğal ürünlerle hazırlanan kuymaktan hamsi pilavına, turşu kavurmadan pideye, karalahana sarmasından geleneksel kahvaltıya kadar sayısız Karadeniz lezzeti bulunuyor. Anadolu Yakası’nın ‘Karadeniz yemeği’ açığına çözüm olmak misyonuyla yola çıkan restoran, kısa süre önce açılmış olmasına rağmen büyük ilgi görüyor. Beslenme alışkanlıklarının hızla değiştiği bir ortamda geleneksel ve sağlıklı yemekleri orijinal formunda sunmak amacıyla hizmet veren restoran, Karadeniz mutfağının Anadolu yakasındaki en özel adresi olmayı hedefliyor.

‘EN İYİ KARADENİZ RESTORANI’ ÖDÜLÜNÜ ALDI

İstanbul’un değerlerini tanıma, yaşatma ve onore etmek adına yeni bir proje olarak hayata geçirilen İstanbul Şehir Ödülleri’nde Karadeniz mutfağı ile hizmet veren Miela Restaurant ‘En İyi Karadeniz Restoranı’ ödülüne layık görülmüştü.

ÜNLÜ MARKA VE KONSEPTLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Anadolu yakasının sahil cephesi en geniş alışveriş merkezi olma özelliğine sahip İstMarina Alışveriş Merkezi’nde ünlü markalar yeni konseptleri ve en yeni koleksiyonları ile yer alıyor. Zengin marka karmasının yanı sıra 2 bin araç kapasitesine sahip otopark alanı, çocuk oyun alanları ve daha birçok sosyal donatı alanı bulunuyor. Dünya mutfaklarından çok seçenekli restoranları, günün her saatinin keyfini çıkarmayı sağlayacak kafeleriyle ziyaretçilerine çeşitli alternatifler sunan İstMarina Alışveriş Merkezi, kapalı alan konforunu ve açık alan ferahlığını aynı anda yaşatıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok