Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tavuk diyet menülerinde yer almaya devam edecek!

Uzman Diyetisyen, Sadeleşme ve Arınma uzmanı Simge Çıtak, katıldığı “Tavuk ve Bilimsel Gerçekler” konferansından sonra, kilo vermek ve sağlı...

Uzman Diyetisyen, Sadeleşme ve Arınma uzmanı Simge Çıtak, katıldığı “Tavuk ve Bilimsel Gerçekler” konferansından sonra, kilo vermek ve sağlıklı beslenmek isteyen danışanlarına gönül rahatlığıyla tavuk eti önermeye devam edeceğini söyledi.

Uzman diyetisyen Simge Çıtak, Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği’nin (BESD-BİR) 22 Mart 2016 Salı Günü Wyndham Grand Levent’te düzenlediği “Tavuk ve Bilimsel Gerçekler” konferansına katıldı.

Yerli yabancı akademisyenlerin, alanında uzman yerli ve yabancı bilim adamlarının da katıldığı konferansta tavuk eti ile ilgili tüm bilimsel gerçekler açıklandı. Tavuk eti ile doğru bilinen yanlışların da sıralandığı konferansta, son dönemlerde kurumsal kimlik çalışmalarının tümünü yenileyen ve sadeleşme konularında eğitimler düzenleyecek olan ünlü diyetisyen Simge Çıtak’da davetliler arasındaydı.

Danışanlarına yıllardır başarılı bir şekilde sağlıklı beslenme konusunda hizmet veren ve Türkiye’nin en ünlü diyetisyenlerinden biri olan Çıtak, diyet öğünlerinde sıkça önerdiği tavuk eti ile ilgili “ İnsan için en uygun ve güçlü protein kaynağı olan tavuk etini, kilo vermek ve sağlıklı beslenmek isteyen tüm danışanlarıma zaten uzun yıllardır öneriyordum. Uzman ve bilim adamlarının da açıklamalarıyla sağlıklı bir öğün seçeneği olarak danışanlarıma daha sık önermeye devam edeceğim.” diye belirtti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe