Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Artık herkes mutfağının şefi!

En zorlu hamur işlerini bile hızlıca yapabilmeyi sağlayan Bosch CreationLine Mutfak Makinesi, hayatı kolaylaştırmasının yanı sıra tasarımı, ...

En zorlu hamur işlerini bile hızlıca yapabilmeyi sağlayan Bosch CreationLine Mutfak Makinesi, hayatı kolaylaştırmasının yanı sıra tasarımı, son moda renkleri ve aksesuarlarıyla mutfaklara şıklık katıyor.

Bosch’un pratik ve estetik çözümler sunan CreationLine Serisi çok amaçlı MUM mutfak makineleriyle yemek yapmak artık hem daha zevkli hem de çok daha kolay.Yiyecekleri pratik bir şekilde hazırlamaya yardımcı olan Bosch mutfak makineleri leziz yiyecekleri zamandan tasarruf ederek yapmanıza yardımcı oluyor.

Kurabiye hazırlama setlerindenmakarna yapma aksesuarına kadar bir çok kullanışlı aparata sahip olan CreationLine mutfak makinelerinin tüketicilerimizin zevklerine hitap eden , kırmızı, vanilya beji, mint yeşili vetoz pembe renk seçenekleri bulunuyor.

Dinamik üç boyutlu karıştırma sistemi Multi Motion Drive sayesinde ürünün yoğurma uçları, kullanıcıları hiç yormadan kabın her köşesine kolayca ulaşıyor. Böylece tüm malzemeler homojen bir şekilde karışıyor ve tam kıvamında karışımlar elde edilebiliyor.

Mutfak makinesinin 3 değişik pozisyonda çalışabilen motorlu kolu ve isteğe bağlı olarak temin edilebilecek 50’den fazla aksesuarıyla sınırsız tarif seçeneği sunuyor. 1000 watt gücünde olan ve 3,9 litre kapasiteli geniş paslanmaz çelik karıştırma kabı bulunan mutfak makineleriyle tam kıvamında kabaran kekler, ağızda dağılan lezzetli kurabiyeler hazırlamak çok kolay.7 hız ayarı, 3 farklı kalınlıkta doğrama diski ile çok pratik bir kullanım sunan CreationLine serisi, yoğurma, çırpma ve karıştırma uçları ve 1,25 litrelik mikser aparatıyla çok fonksiyonlu bir kullanım sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe