Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çaya Yenilikçi Bir Dokunuş

Özgün ve ilham veren tasarımlarıyla cama hayat veren LAV, yeni tasarım koleksiyonu Mira Çay seti ile sofralarınıza unutulmaz muhabbetler kat...

Özgün ve ilham veren tasarımlarıyla cama hayat veren LAV, yeni tasarım koleksiyonu Mira Çay seti ile sofralarınıza unutulmaz muhabbetler katıyor. 

Sevdiklerinizle paylaşacağınız bir bardak çayı, sahip olduğu şık ve etkileyici görünüş ile eşsiz bir deneyime çevirerek, yeni sunumlara olanak sağlayan Mira Çay seti, sofranızdaki sohbete ortak oluyor.

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV, sofralarda bir bardak demli çayı sevdikleri ve değer verdikleri ile paylaşmak isteyenlere yeni tasarım koleksiyonu Mira Çay Seti ile ilham veriyor. Modern tasarımı, şık ve etkileyici formu ile demli çay sohbetlerinizi daha keyifli hale getiren Mira Çay Seti, çay kültürüne ve sohbetlerine bambaşka bir boyut kazandırıyor.

Geleneksel çay setlerinden farklı olarak LAV’ın yenilikçi vizyonu ile üretilen Mira Çay Seti, rahat tutuşu, modern tasarım çay bardağı ve tabağı ile çay sohbetlerinize renkli anlar katacak.

Sevdiklerinizle ve ailenizle paylaştığınız keyifli anların en özel eşlikçisi olacak olan Mira Çay Seti, birbirinden güzel tatlılara eşlik ederek, samimi çay sohbetlerinizde hep yanınızda. Mira Çay Seti, yoğun sabahlarınıza, en hararetli akşamlarınıza, kısa molalarınıza ve demli sohbetlerinize şık ve yenilikçi tasarımlarıyla hayatınızdaki en keyifli anlarınıza ortak olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok