Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ege'nin eşsiz lezzetleri Sandal Balık'ta

İstanbul Boğazı’nın en güzel sahil kıyılarından Yeniköy’de bulunan Sandal Balık, hoş atmosferi, profesyonel ekibi ve mevsimin en taze deniz ...

İstanbul Boğazı’nın en güzel sahil kıyılarından Yeniköy’de bulunan Sandal Balık, hoş atmosferi, profesyonel ekibi ve mevsimin en taze deniz mahsulleri ile hazırlanmış özel balık menüleriyle konuklarına hizmet veriyor. 

Hem açık hem de kapalı alanlarıyla misafirlerini ağırlayan Sandal Balık, Alaçatı’nın mimari yapısını andıran rengarenk çiçekli bahçesi, bembeyaz taş ve tuğla dekorlu yapısı ve mavi panjurları ile İstanbul’da Alaçatı rüzgarı estiriyor.

Muhteşem Boğaz manzarasıyla lezzetli sofralar

Türk ve Yunan mutfağından farklı tatları bulabileceğiniz Sandal Balık’ta, pek çok yeni lezzeti denemek mümkün... Keyifli mezelerinin yanında zengin içecek menüsünün de bulunduğu mekanda; balık çorbası, balık mantısı, balık köftesi, balık böreği, balık kokoreçi, okyanus lokumu, asma yaprağında sardalya ve kemik üstü levrek gibi vazgeçilemeyecek lezzetler de misafirlere sunuluyor.

Her masada anı, her masada dostla edilmiş bir sohbet…

Boğaz’ın seyrine doyum olmaz manzarasına karşı Sandal Balık’ın iki yan tarafında bulunan bahçelerinde kendinizi bir balıkçı kasabasında hissedebilirsiniz. Ya da dilerseniz kendine has dekoruyla sıcacık bir atmosfer sağlayan iç mekanda da lezzet dünyasının kapıları aralayabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok