Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kış Aylarının Vazgeçilmezi: KOTON Sweatshirt ve Kazaklar

Gardıropların olmazsa olmaz üst giyim modelleri arasında soğuk havaların kurtarıcı star parçaları kazak ve sweatshirt modelleri yer alıyor. ...

Gardıropların olmazsa olmaz üst giyim modelleri arasında soğuk havaların kurtarıcı star parçaları kazak ve sweatshirt modelleri yer alıyor. Toprak tonlarında ve yaz aylarının sıcaklığını üzerinde hissedeceğin sarı, yeşil, kırmızı gibi canlı renklerde olan sweatshirt ve kazaklar, günlük kombinlerin kusursuz tamamlayıcısı oluyor. Eforsuz şık kombinlerin gözdesi kazaklar, havaların soğumasıyla trend ürünler olarak dikkat çekmeye başlıyor. Casual görünümler için kazak modelleri; dar kot pantolonlar, topuklu botlar ve büyük çantalarla kullanılıyor.

Sokak modasını yansıtan klasik ve zarif stiller için hem kazaklarla hem de sweatshirt modellerinin altına uzun elbiseler, siyah klasik pantolonlar tercih ediliyor. Ofis şıklığını yansıtan elegan görünümler üste tam oturan bej, krem, kahverengi balıkçı yaka kazak modelleri ve blazer ceket ile tamamlanıyor. Severek giydiğin kazak ve sweatshirt modellerini; kolye, saat, bileklik, küpe, gözlük gibi çeşitli aksesuarlarla süsleyerek sade çizginin dışına çık. Ofis modasını yansıtan pastel renkli sweatshirt'ler ve beyaz gömlekleri, altın renginde çapıcı aksesuarlarla süsleyebilirsin. Düz renkli sweatshirt modelleri altına giyilen payetli etekler ve deri pantolonlar gece stilleri için göz alıcı seçenekler sunuyor.


Sokak Tarzını Belirleyen Sweatshirt ve Kazak Stilleri

Sonbahar ve kış modasının trend parçalarından olan oversize sweatshirt modelleri, kot pantolonlarla giyilerek günlük kombinleri tamamlıyor. Düz sweatshirt'ler, bol paça pantolonlar ve spor ayakkabılarla birlikte minimal görünümler yaratıyor. Rengarenk taytların üzerine giyilen oversize kapüşonlu sweatshirt modelleri, sporu yaşam tarzına çevirenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Kış aylarında elbise giymeyi sevenler, bol kesim kazaklarla saten eslbiselerin zarif uyumunu deneyimleyebilir. Şık ofis tarzlarının tamamlayıcısı kalem etekler, düşük omuzlu kazak modelleri ile kombinlenerek göz okşayan sonuçlar ortaya çıkarıyor. İçi polarlı veya polarsız kapüşonlu sweatshirt modelleri, şemsiyeye gerek kalmadan yağmurdan korunmanı sağlıyor.

Krem, ekru, bej gibi açık renk sweatshirt'ler; siyah deri pantolon, siyah çanta ve gözlük seçimleri ile tamamlanarak asi görünümler yaratıyor. Minimal tarzlara merakın varsa kazak ve sweatshirt seçimlerinde düz renklere öncelik tanıyabilirsin. Havalar soğudukça sweatshirt modellerinin yanı sıra dolabında kalın dokuma kazaklara da yer ayırmaya başlayabilirsin. Yüksek bel pantolonlarla crop top kazak ve sweatshirt'ler tercih ederek çok fazla zaman harcamadan mükemmel kombinler yapabilirsin.


Detaylı Sweatshirt ve Kazaklarla Dikkatler Üzerinde

Giyim tarzı ile şaşırtmayı sevenler, sweatshirt ve kazak seçimleri yaparken etkileyici detayların olduğu modellere de şans veriyor. Parlak renkli kazaklar soğuk ve yağmurlu havalarda enerjini yükseltiyor. Gökkuşağı renklerinden oluşan çizgili kazaklar gündüz kombinlerinin star parçası konumunda. Sportif stillerin başrolünde yer alan sweatshirt modelleri arasında dikkat çeken crop top'lar dinamik yaşam tarzını sevenlerin kurtarıcı parçaları. Pastel renklerde boğazlı uzun kazaklarla dizüstü çizmeler kombinlenerek sokak stillerine feminen detaylar ekleniyor. Cesur seçimler yapmaktan korkmayanlar, neon renklerde sweatshirt ve kazak modelleri tercih edebilir.


Mevsimlik üst giyim alışverişi yaparken desenlerin büyüsüne kapılanlar, modası geçmeyen leopar desenli sweatshirt ve kazakları seçebilir. İçi polarlı sweatshirt modelleri ile karlı ve dondurucu havalarda üşümeden günün keyfini çıkarabilirsin. Omzu düşük kazaklarla rengarenk bralet sütyenler seksi ve elegan görünümlerin sevilen kombini oluyor. Üzerinde rengarenk işlemeler ve desenler olan triko kazaklar ise retro giyim tarzlarını sevenler için muhteşem kombin fırsatları sunuyor.

Detayları vurgulayan stillerle çevresine ilham vermek isteyenler, sayısız kazak ve sweatshirt ürünleri arasından hayalini kurduğu modeli rahatlıkla buluyor. KOTON'un her bütçeye hitap eden uygun kazak ve sweatshirt fiyatları ile pek çok farklı tarzda model satın alabilir, stilini tamamlayabilirsin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok