Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Vega Kulplu Bardak ile İlham Veren Sunumlar!

Özgün ve ilham veren tasarımlarıyla cama hayat veren LAV, sade ve şık Vega kulplu bardaklarıyla kahve keyfine ilham katıyor. Klasik modeller...

Özgün ve ilham veren tasarımlarıyla cama hayat veren LAV, sade ve şık Vega kulplu bardaklarıyla kahve keyfine ilham katıyor. Klasik modellere modern bir yorum katan LAV Vega kulplu bardak, sonbaharla gelen sıcak içecek ihtiyacını keyifli bir ritüele dönüştürüyor.

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV, sonbaharın gelişini Vega kulplu bardaklarıyla kutluyor. Modern, sade ve şık tasarımıyla yaratıcı sunumlara imkan sağlayan Vega kulplu bardak, kahve içimini bir ihtiyaçtan çok keyifli bir ritüele dönüştürüyor.

Ayrılmaz ikili kahve ve kurabiye cam bardakta birleşince estetik bir sunum kaçınılmaz oluyor. Dilerseniz sevdiğiniz bir kurabiyeyi Vega kulplu bardağın üstüne yerleştirip kahveyi üzerinden dökerek sunabilir ya da içine katabileceğiniz krema vb. tatlı lezzetlerle ortaya çıkan doğal görünümü camın şeffaflığıyla sunabilirsiniz.

Vega kulplu bardak, ister soğuk ister sıcak içeceklerle olsun zarif ve modern tasarımıyla sunumda yaratıcılığa ilham katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe