Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yay burcu aylık yorum

Adresimizden yararlanmak sizler burçlar ve özellikleri hakkında birçok konuda fikir sahibi olabilmeniz gerektiğini anlatmaktadır. Bu sayede...

Adresimizden yararlanmak sizler burçlar ve özellikleri hakkında birçok konuda fikir sahibi olabilmeniz gerektiğini anlatmaktadır. Bu sayede sizler de her zaman sitemizden ve astroloji linkinden yararlanarak yay burcu aylık yorum hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Yay burcu aylık yorum ile birlikte bir yay burcunun kendi burç yorumlarını güncel olarak ve en doğru biçimde okuyarak kolaylıkla hayatına yön vermesine tanıklık edebilirsiniz. Yay burcu aylık yorum yazısından yararlanabilir ve burçların genel özellikleri ile ilişkilendirilmiş olan yorumları kendi hayatınıza uyarlayabilirsiniz.

Yay burcu aylık yorum incelendiği zaman bu ay çok çalışacağı ve yarım kalmış işlerinin sonuçlanacağı bir hafta olacaktır. Çok iyi paraların kazanacağı ve yapmak için mücadele verdiği ve emek sarf ettiği, her işinde çok iyi paraların kazanacağı bir ay olacaktır. Yay burçlarının sağlık konusunda dikkat etmesi gereken bir dönem içerisine girmesi gerekmektedir. Özellikle değişen hava koşulları ve iklim değişikliği yay burçlarını oldukça fazla etkileyecektir. Soğuk algınlığı ve gribal enfeksiyon gibi durumlardan kendilerini koruması gerekmekte ve bu ay özellikle sağlık konularına dikkat etmesi gerekmektedir. Beden sağlıklarını ihmal etmeleri onların sağlıklarını bozmaya neden olabilir. Hastalandığı zaman kendilerine karşı ihmal söz konusu olabilir. Yay burçları bu ay oldukça her açıdan hassas bir döneme giriş yapmaktadır. Hem sağlık konusunda hem de çevresindeki insanların anlayışı konusunda hassas bir döneme giriş yapmışlardır.

Aşk ve evlilik dönemi yay burçları için içtenlik konusunun önemli olduğu bir ay olacaktır. Özellikle evli çiftlerin eşlerini anlaması ve birbirlerine içtenlikle yaşamalarına ihtiyaçları bulunmaktadır. Aşk konusunda yay burcunun hem bayan hem de erkek olarak şeffaflık aradığı ve sevgiyi samimi bir şekilde gösterme ihtiyacının doğduğu bir evre olacaktır. Bu nedenle yay burcu ile evli olan kişilerin eşlerine biraz daha içten yaşamaları ve aşk ilişkisi içerisinde samimiyet arandığını bilmeleri, oldukça önemlidir.

Yay Burcu Erkeği Aylık Burç Yorumu

Yayburcu erkeği yapmacık hareketlere tahammülünün olmadığı bir aya girmektedir. Mutluymuş gibi yapma, seviyormuş gibi yapma, çalışıyormuş gibi yapma konusunda yapmacık hareketlerden uzak duracağı ve karşısındakinin bu hareketlerine de tahammül gösteremeyeceği bir vereye girmektedir. Huzurluymuş gibi davranmayacak. Ben huzurluyum ya da ben huzursuzum diye kolaylıkla yapmacık davranmadan her aşamayı dile getirebilecek bir evreye giriş yapacaktır. Dobra dobra çevresindeki insanlara niyetini ve ruh halini söyleyebilecek potansiyele sahip yay burcu erkeği, insanların hoşuna gitmediği veya duymak istemediği bireyleri söyleme cesareti gösterince çevre ve arkadaşlık ilişkileri hususunda bir miktar bozulmalar yaşayabilir. Arkadaşlık ilişkilerinin ya da aşk ilişkilerinin yapmacıklıktan uzak ve şeffaf olması gerektiği konusunda ısrarcı olacakları ve her şeyi kolaylıkla dile getirebilecekleri bir aya giriş yapacaklardır.

Yay burcu erkeği duygularını şeffaf bir şekilde ifade edebilirken kırıcı olarak konuşmaktan kaçınmalıdır. Bu sayede yay burçlarının hem kendilerini özgür kılabilecekleri hem de başarılı bir şekilde insan ilişkileri konusunda üstesinden gelebilecekleri bir evreye giriş yapılmaktadır.
Gökyüzü, cümlelerini ve sözlerini seçmesi hususunda yay burçlarını uyarmaktadır. Yay burçlarının özellikle bu aşamada kendisini anlayacak olan insanlara ihtiyacının olması nedeni ile insan ilişkilerinde ve aşk ilişkilerinde özenli davranması konusunda dikkatli olması gerekmektedir.

Terazi Burcu Erkeği 2020 Aşk Durumu

Terazi burcu erkeği aşk ilişkilerinde 2020 yılından beklentilerini evrene gönderdi ve evrenin de 2020 yılı terazi burcu erkeğine sunmuş olduğu sürprizler ve hayatına ciddi müdahaleleri olabilir. Bu nedenle terazi burcu erkeği aşk durumunda 2020 yılını genel yapısında bu burç için nelerin beklediğini yazımızda bulabilirsiniz.

https://www.superhaber.tv/astroloji/terazi-burcu

Terazi burcu erkeği ile 2020 aşk durumunuzu merak edebilirsiniz. Merak ettiğiniz her ne varsa yazımızın bu bölümünden kolayca bulabilirsiniz. Aşk hayatında 2020 senesi sizin seneniz olacak dedirtecek burçlardan bir tanesi de sizsinizdir. Terazi burcu erkeği olarak hayatınızda biri yoksa 2020 senesinde hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kızlardan burçlarının yay ve kova olmasına dikkat edebilirsiniz. Terazi burcu erkeği olarak karşınızda ne verirseniz onu görmek isteyebilirsiniz. Bu burçtaki kız arkadaşınız 2020 senesinde verdiğiniz değeri asla sizden eksik etmez. İş yerinde bu senede büyük başarılar elde edeceğiniz için bu kişiler iş arkadaşınızda olabilir. Bu kişi ile birlikteliğiniz halinde 2020 senesinin yaz aylarında küçük problem yaşayabiliriz. İki tarafından dengeli yaklaşımlarından sorunlarınız büyümeden çözülecektir. Zaten terazi burcu erkeği olarak ilişkilerinizde hassas ve çözüm odaklı davranışlar sergilersiniz. Kova burcu kadını ile güzel bir ilişkiniz varsa ilişkinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. Terazi burcu erkeği olarak aşk hayatınızda en şanslı gününüz 2 Mayıs ve 4 Haziran arasıdır. Bu tarihlerde çıkma teklifi veya evlenme teklifi edebilirsiniz. Kısacası 2020 senenizde terazi simgesinde olduğu gibi yılı dengeli geçireceksiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok