Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Aşkı simgeleyen en şık hediyeler

Sevdiğini sürprizlerle mutlu etmek isteyenlerin heyecanla beklediği Sevgililer Günü bu yıl EMSAN’la bir başka kutlanıyor.  Aşkını ağız tadıy...

Sevdiğini sürprizlerle mutlu etmek isteyenlerin heyecanla beklediği Sevgililer Günü bu yıl EMSAN’la bir başka kutlanıyor. 

Aşkını ağız tadıyla yaşamak isteyenler soluğu EMSAN’da alırken, her biri diğerinden şık ve cazip çeşit çeşit ürün birbiriyle yarışıyor. Sevdiğinde 40 yıllık hatırı olsun isteyenler Emsan’ın farklı renk seçenekleriyle Sonsuz Aşk kahve takımını tercih ederken, sofralarını zevkle donatmak isteyenlerin seçimi 24 parçalık mavi yıldızlı yemek takımı oluyor.

Kadının mutfaktaki 'yol arkadaşı' EMSAN, Sevgililer Günü’nde aşkını sürprizlerle dile getirmek isteyenler için birbirinden şık kahve takımı çeşidi sunuyor. Her biri 6 parçadan oluşan, Vefa, Gülhane, Beykoz, Laleli, Nazar gibi isimleriyle birçok kahve seti, Sevgililer Günü hediyesi arayanların alternatifi oluyor.

EMSAN’ın aşkın gününü lezzete dönüştürmek isteyenler için önerisi ise mavi yıldızlı yemek takımı oluyor. Üzeri minik mavi yıldızlarla süslü 24 parçadan oluşan yemek takımı, sofrasında lezzet şöleni yaşatmak isteyenler için bire bir!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe