Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Makarnanın En Lezzetli Hali

İtalyan mutfağının en başarılı adreslerinden Mezzaluna, ev yapımı taze makarna alternatifleri ile misafirlerine ayrıcalıklı bir lezzet deney...

İtalyan mutfağının en başarılı adreslerinden Mezzaluna, ev yapımı taze makarna alternatifleri ile misafirlerine ayrıcalıklı bir lezzet deneyimi sunuyor. 

İtalyan mutfağının özüne sadık kalarak hazırladığı reçeteleri ve malzeme seçimleri ile Mezzaluna ‘25 Ekim Dünya Makarna Günü’nde de makarna konusundaki iddiasının altını çiziyor.

Güneşte kurutulmuş domates sos ve ceviz ile lezzetlendirilen Napoli usulü ev yapımı makarna “Scialatielli Al Pesto Di Pomodori Secchi”, karides, kalamar ve güneşte kurutulmuş domatesli taze ev yapımı linguine “Linguine Con Gamberi E Calamari” menünün imza makarnaları arasında yer alıyor. Menüde dikkat çeken diğer alternatifler arasında ise parmesan, kiraz domates, ceviz ve taze domates sos ile hazırlanan közlenmiş patlıcanlı ravioli “Ravioli Di Melanzane” ve bolonez soslu taze ev yapımı lazanya “Lasagna Alla Bolognese” bulunuyor.

Mezzaluna’nın makarna alternatiflerinde kremalı porçini mantar sos ile lezzetlendirilen “Fettuce Alla Boscaiola”’nın yanı sıra burrata peyniri, kiraz domates ve limonlu penne ile hazırlanan “Penne Al Pomodoro Fresco” da dikkat çekiyor.

“Spaghetti Al Ragu’di Polpettine” köfte ve makarnanın basit ama bir o kadar da lezzetli uyumunu masanıza getirirken, bonfile dilimleri, patlıcan ve mozzarella peynirli rigatoni ve fesleğenli domates sosu eşliğinde sunulan “Rigatoni Alla Siciliana” bölgesel yemeklerden biri olarak öne çıkıyor.

Mezzaluna executive şefi Fabio Brambilla’nın deneyimini yansıttığı zengin menüsü ile misafirlerine gerçek İtalyan mutfağı deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe