Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gerçek meyve lezzetiyle yepyeni reçeller!

Özsüt, doğal ve sağlıklı ürünler tüketmek isteyen misafirleri için meyvelerin kendi şekeriyle hazırlanan birbirinden lezzetli reçellerini Öz...

Özsüt, doğal ve sağlıklı ürünler tüketmek isteyen misafirleri için meyvelerin kendi şekeriyle hazırlanan birbirinden lezzetli reçellerini Özsütlerdeki kasa önlerinde müdavimlerine sunmaya başladı. 

Turunç, Mandalina, Ayva, Çilek, Karadut, Vişne ve Frambuaz çeşitlerinden oluşan yepyeni reçeller, Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından bire bir evde yapılan tariflerle, gerçek ve doğal ürünlerle hazırlandı.

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzeti reçel, Özsüt ustalarının elinden çıkma ev yapımı reçetesiyle, doğal beslenmeye özen gösteren Özsüt müdavimlerine özel olarak kasa önünde satışa sunulmaya başlandı.

Meyvelerin doğal şekeriyle hazırlanan, bu yepyeni ve özenli lezzetler, Özsüt doğallığını sofralarına taşımak isteyen, tatlı aromasını seven lezzet tutkunları için özel olarak hazırlandı.

Gerçek meyvelerle hazırlanan reçeller, doğallığını koruyan ambalajlarıyla, ev konforunda lezzet deneyimi sunmak amacıyla yalnızca kasadan satışla tüketicilere ulaşıyor.

Özsüt reçellerinin birbirinden lezzetli çeşitleri arasında Turunç, Mandalina, Ayva, Çilek, Karadut, Vişne ve Frambuaz bulunuyor.

Gerçek meyve lezzetini deneyimle

Lezzet tutkunlarının sofralarındaki doğal ürün ihtiyacını karşılamak ve reçel yerken gerçek meyve lezzetini deneyimlemek isteyenlere özel olarak hazırlanan ürünler, Özsütlerdeki kasa önlerinde 22 TL’lik çok uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe