Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yenilenen tarzıyla misafirlerini ağırlıyor

Vogue Restaurant, uluslararası medya şirketi Condé Nast iş birliği kapsamında yenilendi. Mekânın yeni kimliği, Kiev, Moskova, Porto, Riyad v...

Vogue Restaurant, uluslararası medya şirketi Condé Nast iş birliği kapsamında yenilendi. Mekânın yeni kimliği, Kiev, Moskova, Porto, Riyad ve Kuala Lumpur'daki diğer Vogue Cafe ve Lounge’ların şık tasarımını yansıtacak.

Akaretler'de BJK Plaza'nın en üst katında konumlanan ve şehrin klasikleşen mekanlarından biri olan Vogue Restaurant, baştan aşağı yenilenen dekorasyonu ve menüsü ile gerek İstanbulların gerekse turistlerin favori mekanlarından bir olmaya devam ediyor.

500 m2’lik alanda misafirlerini ağırlayan Vogue Restaurant’ta şık ana yemek salonu ve lounge bölümün yanı sıra eşsiz boğaz manzarasına karşı konumlanan kokteyl barı ve suşi istasyonu yer alıyor.Mekânın yeni konseptinde; geçmişten günümüze Vogue magazinin arşivlerinden çarpıcı görüntüler, dünyanın en ünlü modelleri ve fotoğrafçılarıyla gerçekleşen ikonik kapak çekimleri restoranının duvarlarını süslüyor.

Vogue Restaurant’ın dünya ve Akdeniz mutfaklarından ilham alınarak yenilenen menüsü farklı damak tatlarına hitap edecek şekilde hazırlandı. Lezzetleri olduğu kadar sunumları ile de iddialı olan yeni menüde Vogue Special Maki, Acı Karides Roll ve Black Cod öne çıkanlar arasında yer alıyor. Şampanya Risotto ve erik salsalı Burrata ise Vogue Restaurant yorumu ile hazırlanan klasik Akdeniz lezzetlerinden birkaçı.

Vogue, her Cuma akşamı 80’ler ve 90’lar Türkçe pop müziğe kendine has yorumu ile renk katan Seçil Akmirza’nın canlı performansına ev sahipliği yapıyor. Yemek sonrası için de barı ve müzikleri ile keyifli bir ortam sunan Vogue, benzersiz Boğaz manzarası ile şehrin en ayrıcalıklı mekanlarından biri olmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe