Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Başarılı Bir Diyet İçin Detoks Suyu Tarifleri

Detoks suyu son yıllarda çok fazla meyve ve sebze tüketme alışkanlığı kazanmanın kolay bir yolu olarak popüler hale geldi. Meyve ve sebzeler...

Detoks suyu son yıllarda çok fazla meyve ve sebze tüketme alışkanlığı kazanmanın kolay bir yolu olarak popüler hale geldi. Meyve ve sebzelerin besleyici suları vücudunu fazla kilolardan arındırmak için belli süre aralığında içilir. Ayrıca detoks suyu tarifleri kilo verdiren özelliğinin yanında vücudundaki toksinleri ortadan kaldırmak için zaman tanır. Bu çok fazla disiplin ve hazırlık gerektirir ve doğru yapılmazsa da aslında tehlikeli olabilir.

Detoks Suyu Ne İşe Yarar?

Her gün önerilen günlük meyve ve sebze porsiyonlarını alman zor olabilir. Detoks suyu kullanarak eksik olduğun beslenmeyi kolaylıkla sağlayabilirsin. Detoks uygulamasının kanser riskini azalttığı, bağışıklık sistemini güçlendirdiği, vücuttaki toksinleri gidermeye yardımcı olduğu, sindirime yardımcı olduğu ve kilo vermeye yardımcı olduğu belirtiliyor. Ayrıca kullanacağın detoks suları sayesinde yüksek enerjiye ve net bir zihne sahip olabilirsin.

İşte detoksun en büyük faydaları:

● Hızlı kilo vermene yardımcı olur.
● Besin emilimini artırır.
● Bağırsağında bulunan iyi bakterileri besler.
● Kolesterolünü düşürmeye yardımcı olur.
● Karaciğerini detoks etmeye yardımcı olur.
● Kan şekeri seviyeni düşürür.
● Cildini iyileştirir.
● Yediğin sebze çeşitlerini genişletir.
● Atletik performansını artırır.

Suyu lif içermediğinden, normal yiyeceklerle aynı sindirim gereksinimlerine sahip değildir. Besinler vücudun tarafından daha kolay emilir.

Yağ Yakıcı Detoks Suyu Tarifleri

Aşağıdaki adımların hepsini tüm detoks suyu tarifi için aynı şekilde uygulayabilirsin:

Adım 1 - Malzemelerin tamamını yıkayarak iyice kurula.
Adım 2 - Meyve ve sebzeleri yarım parçalar halinde kes.
Adım 3 - Malzemeleri meyve sıkacağı içine yerleştir.
Adım 4 - Üreticinin talimatlarına göre meyve/sebze suyu sıkacağını çalıştır.

Yeşil Detoks Suyu

Yeşil detoks suyu tarifi meyve ve sebzelerin mükemmel dengesine sahiptir ve oldukça lezzetlidir. Tatillerden veya bir partiden sonra vücudunu detokslamak için bu mükemmel tarifi uygulayabilirsin.
Malzemeler:
● Yarıya kesilmiş 2 yeşil elma
● 3 sap kereviz, yapraksız
● 1 salatalık
● 8 yaprak lahana
● 1/2 limon, soyulmuş
● 1 adet taze zencefil
● Nane (isteğe bağlı)

Maydanoz Limon Detoks Suyu

Yağ yakımı ve güzel bir cilt için bu tarifi uygulayabilirsin. Ana malzemesi olan maydanoz metabolizmanı uyararak kan dolaşımını hızlandırır. Yağ yakımı için kan dolaşımının hızlanması en önemli etkendir. Maydanozun bu özelliği erken yaşlanmaya karşı vücudunu koruma altına alır.
Malzemeler:
● 2 su bardağı su
● 1/2 demet maydanoz
● 1 adet limon
● İsteğe bağlı olarak yeşil elma, salatalık ve bal ekleyebilirsin.

Limon Elma Suyu Tarifi

Sağladığı ferahlıkla birlikte rahatlatıcı özelliğe sahip bu tarifi sabah erken saatlerde uygulayabilirsin. Elma ve limondaki tüm antioksidanların yanı sıra, salatalıkların K vitamini de dahil olmak üzere sağlığın için birçok yararı vardır.
Malzemeler:
● 2 limon, soyulmuş ve yarıya bölünmüş
● 4 elma, çeyrek
● 2 salatalık, yarıya
● 1 su bardağı su

Kırmızı Kahvaltı Suyu

Güne enerjik başlaman için harika bir detoks suyu tarifi. Bu tarif içerisinde yer alan sebzelerden ve meyvelerden oluşan harika bir besin profiline sahip. Örnek olarak içindeki pancar folat, potasyum, manganez, demir ve C vitamini ile senin için iyi bir besin kaynağıdır.
Malzemeler:
● 2 limon
● 2 havuç
● 2 elma
● 2 pancar

Kolay Başlangıç Detoks Suyu Tarifi

Detoks programına yeni başlıyorsan bu tarif içerisindeki basit malzemelerle senin için oldukça uygun bir detoks suyu tarifi olacaktır. Havuçların sağlık için birçok yararı vardır ve kilo vermen için iyi bir bileşendir.
Malzemeler:
● 2 orta boy elma
● 3 orta boy havuç
● 4 kereviz sapı
Vücudunu toksinlerden arındırman ve kilo vermen söz konusu olduğunda detoks suyu senin için en iyi yöntemlerden biri olacaktır. Fakat bunun için zaman bulamıyorsan Juico sıvı paketlerini satın alabilirsin ve detoks programına kolayca başlayabilirsin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe