Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Duru Pratik Haşlanmış Barbunya çıktı

Duru Pratik ailesi yepyeni bir ürünle lezzet dünyasına hız kazandırmaya devam ediyor... Duru Pratik Haşlanmış Barbunya, salatadan mezeye, pi...

Duru Pratik Haşlanmış Barbunya çıktı

Duru Pratik ailesi yepyeni bir ürünle lezzet dünyasına hız kazandırmaya devam ediyor... Duru Pratik Haşlanmış Barbunya, salatadan mezeye, pilavdan çorbaya pek çok tarife ilham verecek.

Bulguru sofralara en doğal haliyle sunan Duru Bulgur’un inovatif ürün grubu Duru Pratik; haşlanmış börülce, haşlanmış mısır, haşlanmış kırmızı fasulye, haşlanmış fasulye ve haşlanmış nohut, haşlanmış aşurelik buğdayın ardından şimdi de ‘Haşlanmış Barbunya’ ile raflarda yerini aldı.

Duru Bulgur Gıda Mühendisi Ece Duru, “Duru Pratik Haşlanmış Barbunya, hem doğal hem evde yapılmış gibi lezzetli. Temposu yoğun herkes için kurtarıcı bir ürün. Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu günlük protein ve karbonhidrat ihtiyacını karşılıyor, B vitaminleri ve mineralleri açısından da iyi bir kaynak olarak kabul ediliyor. Posa/lif açısından zengin olan kurubaklagiller, barsak florasını da olumlu yönde etkiliyor. Duru Pratik Haşlanmış Barbunya, sağlıklı ambalajı ile güvenle tüketilecek, dengeli ve sağlıklı beslenmeye katkı sağlayacak” dedi.

Duru Pratik ürünleri kendi suyunda pişiyor ve sterilize oluyor. Sterilizasyon yüksek sıcaklıkta ve kısa sürede kapalı şekilde gerçekleşiyor. Raf ömrü uzun, sağlıklı bir ürün doğuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe